22
velj.

PROLJETNI D-TOX & ANTICELULIT PAKETI

I ovog proljeća, pripremili smo vam prirodna rješenja za borbu protiv celulita. Isprobajte kombinacije nekoliko snažnih tehnika i ciljanih aromaterapijskih preparata za učinkovito smanjenje celulita, uz prirodnu njegu kože izvana i iznutra!

 

Uklonite i reducirajte tvrdokorni celulit, pročistite organizam uz kombinaciju ciljanih D-TOX tehnika i preparata na bazi prirodnih diuretika, esencijalnih ulja i čili ekstrakta.

Pronađite idealan spoj prirodnog pročišćavanja i oblikovanja tijela za sebe..

 

CUPPING ANTICELULITNA VACUM MASAŽA ČAŠICAMA

Nezaobilazna i omiljena masaža naših klijentica je ručna masaža vacum čašicama koja izvrsno potiče cirkulaciju i odvodi toksine iz organizma. Najefikasniji tretman za borbu protiv celulita jer stimulira meko potkožno tkivo te nam omogućuje da drenažom, vacumom i masažom brže i bolje razgradimo čak i najtvrdokornije oblike najgoreg ženskog neprijatelja i postignemo zavidni tonus mišićnog i kožnog tkiva.

ANTICELULITNI PAKET CUPPING (VACUM ČAŠICAMA – 5 DOLAZAKA)

Redovna cijena: 1000kn
Cijena paketa: 700kn

 

ANTICELULITNI PAKET CUPPING (VACUM ČAŠICAMA – 10 DOLAZAKA)

Redovna cijena: 2000kn
Cijena paketa: 1300,00kn

 

 

Intenzivni D-TOX anticelulitni tretmani

Isprobajte ručno modeliranje, detoksikaciju i oblikovanje tijela, sve u jednom!

Uklonite i reducirajte celulit uz kombinaciju učinkovitih anti-celulitnih metoda i ciljanih prirodnih preparata za ljepšu, čvršću i zategnutiju kožu!

Paketi aktivnih organskih tretmana protiv celulita, sastoje od kombinacije nekoliko snažnih tehnika i ciljanih aromaterapijskih preparata za učinkovito smanjenje celulita, lokalizirane masti i viška tekućine. Tretmani započinju intenzivnom detoksikacijom pomoću suhog četkanja tijela, slijedi zamatanje tijela (body wrapping) na bazi algi, čilija i et. ulja, zagrijavanje u termo deci, na kraju, slijedi hladni drenažni gel od bršljana i duboka anticelulitna – vakum masaža na bazi esencijalnih ulja.

Nakon završenog tretmana odmah ćete osjetiti lakoću u nogama, jer ćemo izdrenirati višak tekućine, uz to, vaša će koža biti vidljivo ljepša, čvršća i zategnutija, a tijelo oslobođeno od stagnacija i toksina!

Osim za borbu protiv celulita, ovi tretmani su izuzetno pogodni i olakšavaju tegobe vezane uz kapilare, vene i zadržavanje viška tekućine.

 

 

D-TOX ANTICELULITNI PAKET (tjedni)

Sadrži 20 tretmana + D-TOX tinkturu za kućnu njegu.
Provodi se unutar jednog do dva tjedna.
Tjedni paket za njegu tijela, preporuča se osobama koje nemaju puno vremena, te u kratkom periodu žele učvrstiti kožu i popraviti tonus.

• 5 X   Suhi piling tijela (suho četkanje), 20 min
• 5 X   Anticelulitna cupping masaža, 45 min
• 5 X   Aroma Body Wrapping, 30 min
• 5 X   Termo deka, 30 min
• 1 X   DETOX tinktura za čišćenje organizma – 100 ml
100 kn
200 kn
150 kn
150 kn
100 kn

Regularna cijena paketa: 2350kn
Cijena paketa sada: 1200kn

 


D-TOX ANTICELULITNI PAKET (mjesečni)

Sadrži 40 tretmana + koncentrat mješavinu esencijalnih ulja za kućnu njegu.
Provodi se unutar jednog mjeseca (4 tretmana po dolasku/10 dolazaka), idealno rješenje za osobe koje mnogo sjede, imaju usporenu cirkulaciju i pojačani celulit. Uz mjesečni paket izgubite suvišne centimetre, popravite tonus kože i smanjite celulit.

• 10 X  Suhi piling tijela (suho četkanje), 20 min
•   5 X  Slimming body wraps, 30 min
• 10 X  Anticelulitna cupping masaža, 45 min
• 10 X  Termo deka, 30min
•   5 X  Detox-alge body wraps, 30 min
•   1 X D-Tox tinktura za kućnu njegu -100 ml
100 kn
150 kn
200 kn
150 kn
150 kn
100 kn

Regularna cijena paketa:4600kn
Cijena paketa sada: 1800kn

 


SLIM & D-TOX ANTICELULITNI PAKET (mjesečni)

10 dolazaka koji uključuju vježbe i tretmane + koncentrat mješavinu ili biljnu tinkturu za detoksikaciju.
Provodi se unutar jednog mjeseca.
Intenzivna anticelulitna kura kombiniranih tretmana za učvrščivanje uz vježbe za smanjenje obujma. Pročišćavanje i detoksikacija kože, preporuka kod jačih oblika celulita.
Paket uključuje intenzivnu njegu izvana i iznutra, te mješavinu ili tinkturu za kućnu njegu.
Vrhunski rezultati i kod tvrdokornih stanja celulita.

• 5 X Suhi piling tijela (suho četkanje), 20 min
• 5 X Vježbe na Schumann ploči, 15 min
• 5 X Slimming body wraps, 30 min
• 5 X  Termo deka, 30 min
• 5 X Anticelulitna cupping masaža, 45 min
•   1 X D-tox tinktura za kućnu njegu
100 kn
140 kn
150 kn
150 kn
150 kn
200 kn
100 kn
100 kn

Ukupna cijena paketa: 2700kn
Cijena paketa sada:1350kn

 

Last minute anticelulit paket:

9 tretmana za zatezanje i oblikovanje, bedra, trbuh-a i nogu

3x cupping/vakuum masaže

3 x akupresurna (parcijalna masaža trbuh i donja leđa)

3 x radiofrekvencija

Regularna cijena paketa:1740kn

Cijena paketa sada: 800,00 kn

 

SCHUMANN VIBRO PLOČA

Vježbe za učvrščivanje na terapijskoj ploči 30min:

Schumann 3D – 3x dolazak  u trajanju 30min / 300kn
Schumann 3D – 5x dolazak u trajanju 30min / 500kn
Schumann 3D – 10x dolazak u trajanju 30min / 800kn

 

Dermo intenziv paket
5x Cupping vacuum masaža čašicama
5x Derma roller (mezoterapija)
5x Mišićna stimulacija & lift
Regularna cijena 3750kn
Cijena paketa sada: 1500kn

 

PAR RIJEČI O TRETMANIMA U PAKETU
Visoko učinkoviti  paketi tretmana za detoksikaciju i borbu protiv tvrdokornog celulita, sastoje se o kombinacija nekoliko snažnih tehnika i ciljanih aromaterapijskih preparata na bazi čilija, za učinkovito smanjenje celulita, lokalizirane masti i viška tekućine.

Tretmani u paketima započinju intenzivnom detoksikacijom kože pomoću suhog četkanja tijela (body brushing), slijedi zamatanje tijela (body wrapping – za sagorijevanje masnih naslaga) sa sastojcima na bazi algi, čilija i et. ulja, zatim slijedi, zagrijavanje u termo deci. Nakon toga, nanosimo hladni drenažni gel od bršljana i radimo dubinsku anticelulitnu – cupping masažu uz pomoć esencijalnih ulja. Za kućnu upotrebu na poklon dobivate biljnu tinkturu za detoksikaciju ili uljni serum za njegu!

“Po želji, u pakete uključujemo  i ciljane vođene vježbe na Schumann terapijskoj  ploči”

Suho četkanje tijela stimulira limfni sustav, cirkulaciju i  izmjenu tvari u potkožnom  tkivu, pokreće izlučivanje toksina iz organizma, uklanja odumrle stanice sa površine kože i pospješuje upijanje aktivnih tvari i ulja.

Cupping – anticelulitna vakum masaža je vrsta  dubinske endodermne masaže,  snažna metoda kojom se uz pomoć  vakum efekta, drenira višak tekućine iz tkiva i pokreće smanjenje potkožnih naslaga masnoća i celulita. Cupping se izvodi pomoću vakum čašica i anticelulitnih esencijalnih ulja. Jednom cupping masažom, postižemo efekt  tri ručne masaže!

Anticelulitni body wrapp je stimulirajući tretman zamatanja tijela, baziran na aromatičnim uljima i čili ekstraktu, snažnog anticelulitnog djelovanja i zagrijavajućeg efekta. Aktivni sastojci i esencijalna ulja hrane kožu, prodiru kroz pore, te putem krvotoka i limfnog sustava, utječe na celulit. Ovaj tretman istovremeno topi masne naslage, opušta tijelo i uklanja stres jer se radi se o obliku relaksacijskog tretmana tijekom kojega je tijelo zamotano u “oblog“.

Termo deka je tretman je za mršavljenje kojim se pomoću topline zagrijava tijelo, stimulira metabolizam i potiče znojenje, na taj način toksini izlaze iz tijela, tope se suvišni kilogrami i pospješuje se uklanjanje celulita.

 

Nakon završene kure DETOX anticelulitnih tretmana, vaša će koža biti vidljivo ljepša, čvršća i zategnutija, a tijelo oslobođeno od toksina!