O nama

Studio za prirodnu njegu & masažu

Studio AyA je opuštajuća mirisna Oaza u kojoj ćete na trenutak pobjeći od stresne svakodnevice i zaroniti u čaroban svijet organske kozmetike, terapijskih masaža, rituala, mirisnih ulja i ostalih blagodati čiste prirode…

Osjetite na svojoj koži blagotvorno djelovanje prirodne kozmetike, isprobajte unikatne tretmane za lice i tijelo ili jednostavno, odaberite masažu po mjeri iz široke ponude naših usluga.

Inspirirani smo prirodom, istočnjačkim ritualima i tradicijama, naša beauty mantra je širiti mir, ljepotu, ljubav i sklad!

Posebni smo po tome što koristimo isključivo 100 % prirodne preparate i organsku kozmetiku Dr.Hauschka, Pranarom, Zoya i Ayugarden.

Dopustite si posvetiti vrijeme za sebe i uhvatiti trenutak odmora i tišine u centru grada.

AyA tretmani su najbolji način da obnovite vitalnost, predahnete i opustite se..

Osim toga, kod nas možete uživati u brojnim holističkim tretmanima za uljepšavanje i njegu, bezbolnim depilacijama, divnim masažama, tradicionalnim terapijama i još mnogo toga.. u jednom sasvim ugodnom, opuštajućem ambijentu.

 

Darujte sebi i dragim osobama, nježnu snagu prirode i iskustvo potpunog opuštanja!

Poklonite poklon bon AyA studija

Dođite, da vam ugodimo, opustite se, uz šalicu finog čaja, naše spretne ruke i dodir čiste prirode…

 

Veselimo se našem mirisnom druženju!

 

Naši klijenti o nama

Damira

Vlasnica i voditeljica AyA Studia / Holistički terapeut.

„Stazama terapeutskog rada krenula sam 2005 godine u Irskoj, nakon završenog College of Beauty Therapy u Dublinu, gdje sam po prvi puta otkrila iskustvo dodira. Fascinacija koja je tada započela putem brige o ljepoti, traje i danas, u međuvremenu se razvila u umijeće dodira, koji je odredio moj životni put u holističke terapije..“

U pozadini i značenju riječi „holistički terapeut“ krije se dugogodišnje strastveno istraživanje, školovanje i sakupljanje znanja i životnih iskustava iz širokog područja cjelovitih prirodnih terapija, zdrave prehrane, raznih radionica samorazvoja, body work terapija, aromaterapije, wellness terapija, prirodne kozmetike, tradicionalne kineske medicine i ostalog..
Po prirodi sam veliki kreativac, vizionar, empat, ljubitelj životinja, sanjar i hedonist.

Između ostalog, posjedujem višegodišnje terapeutsko i voditeljsko iskustvo rada u wellness & kozmetičkoj industriji. Svoje pomalo nekonvencionalno obrazovanje, stjecala sam diljem Hrvatske, Irske i Velike Britanije. Posjedujem internacionalnu Beauty Therapy Diplomu (CIBTAC), završila sam dvogodišnji program školovanja za Spa Wellness terapeuta, školovala sam se po britanskom modelu aromaterapije i završila program usavršavanje iz područja Wellness managmenta. Uz dodatno dugogodišnje educiranje, pohađanje raznih tečajeve i radionica iz struke. Veći dio profesionalnog iskustva stjecala sam u wellnessima poznatih svjetskih hotelskih lanaca i u vlastitoj privatnoj praksi. U Edinburghu (UK), radila sam u poznatom dizajnerskom hotelu Missoni, na poziciji ass. wellness manager, nakon čega sam se ipak odlučila vratiti u Hrvatsku, otvoriti vlastiti studio i posvetiti se intuitivnom terapeutskom radu za svoju dušu i na radost sadašnjih i budućih klijenata. U slobodno vrijeme, veliki sam zaljubljenik u istočnjačke tehnike i iscjeljujuće metode rada na tijelu. U Makronovi Zagreb završila sam trogodišnje školovanje iz tradicionalne kineske medicine i Shiatsu terapije. Između ostalog, prakticiram Thai yoga masažu i pohađam obuku za Yoga učitelja.

Shiatsu doživljavam kao jedno od onih životnih putovanja koja te preoblikuju, usmjere i dovedu bliže do ispunjenja božanske svrhe u životu. Drevno znanje i umijeće dodira koje me i danas uči ostvarivati duboku poniznosti spram životu, prirodi, promjenama… i pomaže mi na putu mog vlastitog samorazvoja.
Najbitnije od svega, što mi taj ponizni ples na koljenima pruža – je svjesnost da „sve svoje“ u svijet, uvijek nosim sa sobom – u srcu i rukama.
Ideja i mogućnost da budem podrška drugima na putu do zdravlja i samoiscjeljenja , za mene je neprocijenjivo iskustvo..

Veselim se našem budućem susretu, dobro došli i od srca vam hvala, što posjećujete moju web stranicu!

lotus

Lucija

Fizioterapeut & threading /eyebrow designer

 

“Zahvalnost i zadovoljstvo mojih klijenata je ono što me najviše veseli i održava u poslu kojim se bavim. Kada nekome uspiješ vratiti osmijeh na lice, umiriš ga ili samo potakneš na dobru promjenu – i ti osobno, rasteš kroz to iskustvo. 

Moj životni put me doveo do Aye, oaze u kojoj svaki terapeut svoj rad zavoli još više, gdje se iz dana u dan moje granice šire, pa tako i moja želja da učim, da budem još bolja i spretnija u terapeutskom radu kojim se bavim.

U biti sve je jednostavno: ‘Kada radiš posao koji voliš, niti jedan dan zapravo ne moraš raditi“!

 

 

Marta

Wellness terapeut & waxing specialist

“Još od djetinjstva privlačile su me situacije u kojima sam svojim dodirom mogla pomoći ili olakšati bol bližnjima i ljudima oko sebe, i tako je krenula moja životna priča. Kako sam odrastala, moja intuitivnosi i senzibilnost sve su više jačali te sam spontano krenula koračati putevima energetskog iscjeljivanja.

Zakon privlačnosti me odveo do Aye, gdje se pojavila mogućnost raditi posao koji volim, uz to rasti te pomagati sebi i drugima“.

 

 

AyA – Holistički Studio nalazi se na adresi:

Jadranski Trg 1/II (U neposrednoj blizini Erste Banke)