‘AyA kućna pravila

REZERVACIJE
Usluge AyA studija moguće je koristiti jedino uz prethodnu najavu i rezervaciju termina.

REZERVACIJE I OTKAZIVANJE TERMINA
Većina naših usluga zahtijeva vrijeme za pravilnu pripremu prostorije za tretmane. Pripreme mogu uključivati ​​i upotrebu raznih kozmetičkih proizvoda i sl. Radi vremena i troškova pripreme prostorije u iščekivanju vašeg posjeta, molimo vas da u obzir uzmete sljedeće prilikom rezervacije i otkazivanja svog termina.

Želite li otkazati zakazani termin ili samo promijeniti vrijeme dolaska, molimo da to učinite najmanje 24 sata ranije.U suprotnom, ukoliko se termin otkazuje ili odgađa na dan dolaska ili se klijent ne pojavi u dogovorenom terminu. Prilikom sljedećeg dolaska, biti će mu naplaćeno 50% cijene usluge prijašnje otkazanog termina.

POKLON BONOVI I VAUČERI
Za poklon bonove i vaučere (ne)dolazak ili otkazivanje na dan dolaska, kompletna vrijednost usluge smatra se iskorištenom.Poklon bonove i vaučere potrebno je iskoristiti unutar 3 mjeseca od datuma kupovine. Nakon isteka navedenog roka kompletna vrijednost usluge smatra se iskorištenom.

TRETMANI U PAKETIMA
Za tretmane u paketima, (ne)dolazak ili otkazivanje na dan, rezervirani tretman iz paketa smatra se iskorištenim.

KAŠNJENJE NA TRETMANE
Ukoliko kasnite više od 15 minuta i niste nas obavijestili na vrijeme, uzmite u obzir da vaš terapeut može uzeti sljedećeg klijenta ranije i vaša usluga će biti naplaćena u cijelosti.Ukoliko kasno stignete na svoj termin, vaš će terapeut utvrditi postoji li dovoljno vremena za početak tretmana. Bez obzira na duljinu trajanja tretmana odgovorni ste podmiriti puni iznos usluge.

PROMOCIJE I PONUDE
Spa promocije i specijalne ponude na popustu ne mogu se koristiti u kombinaciji s bilo kojom drugom ponudom, promocijom ili poklon bonom / karticom vjernosti.

UPOTREBA MOBILNIH UREĐAJA
Radi održavanja opuštajuće atmosfere kako biste se maksimalno opustili i uživali u svojim tretmanima, molimo vas da prije tretmana stišate ili isključite svoje mobitele.

VAŠE ZDRAVSTENO STANJE
Molimo Vas da prije svakog tretmana obavijestite terapeuta o eventualnim zdravstvenim tegobama ili stanju koje bi moglo utjecati na izvođenje samog tretmana.

UGODNO SE ODJENITE
Rezervirali ste vrijeme za masažu ili Shiatsu tretman. Molimo Vas odjenite ili ponesite sobom, ugodnu i laganu pamučnu odjeću.

IMAJTE NA UMU
Pokušajte na masažu doći praznog želuca, preporuka je pojesti lagani obrok poslije. Nakon tretmana preporučljivo je piti dosta vode, čajeva i tekućina, na taj ćete način također pomoći tjelesnim sustavima da brže isperu toksine, koji su se oslobodili pod utjecajem masaže i eteričnih ulja iz tijela.

NAKON MASAŽE

Uzmite u obzir da je nakon masaže tijelu potrebno još neko određeno vrijeme za odmor. Stoga, nakon masaže ne bi trebali biti aktivni ili ići vježbati i sl. Jer se masažom oslobađa napetosti iz tijela i opušta opći tonus mišića. Tek 24 sata nakon masaže tijelo se potpuno revitalizira.

Želimo vam ugodan, opuštajući odmor i veselimo se Vašem dolasku!

AyA Team