‘AyA kućna pravila

REZERVACIJE
Usluge AyA studija moguće je koristiti jedino uz prethodnu rezervaciju termina.

OTKAZIVANJE TRETMANA
I Vaše i naše vrijeme je dragocjeno. Želite li otkazati zakazani termin, zamijeniti ga drugim terminom ili potpuno promijeniti tretman, molimo da to učinite najmanje 24 sata prije zakazanog termina…

U suprotnom, ukoliko se termin otkazuje na sam dan dolaska ili se klijent ne pojavi u dogovorenom terminu. Prilikom sljedećeg dolaska, biće mu naplaćeno 50% cijene usluge, prijašnje otkazanog tretmana.

Psst, TIŠINU MOLIMO
Molimo Vas da mobilne telefone prilikom ulaska isključite, kako se ne bi narušavala opuštajuća atmosfera u studiju.

VAŠE ZDRAVSTENO STANJE
Molimo Vas da prije svakog tretmana obavijestite terapeuta o eventualnim zdravstvenim tegobama ili stanju koje bi moglo utjecati na izvođenje samog tretmana.

UGODNO SE ODJENITE
Rezervirali ste vrijeme za Tajlandsku masažu ili Shiatsu tretman. Molimo Vas odjenite ili ponesite sobom, ugodnu i laganu pamučnu odjeću.

IMAJTE NA UMU
Pokušajte na masažu doći praznog želuca, preporuka je pojesti lagani obrok poslije. Nakon tretmana preporučljivo je piti dosta vode, čajeva i tekućina, na taj ćete način također pomoći tjelesnim sustavima da brže isperu toksine, koji su se oslobodili pod utjecajem masaže i eteričnih ulja iz tijela. 

NAKON MASAŽE

Uzmite u obzir da je nakon masaže tijelu potrebno još neko određeno vrijeme za odmor. Stoga, nakon masaže ne bi trebali biti aktivni ili ići vježbati i sl. Jer masažom oslobađamo napetosti iz tijela i opuštamo opći tonus mišića. Tek 24 sata nakon masaže tijelo se potpuno revitalizira.

Hvala!