25
svi

BUĐENJE DIVLJE ŽENE

ISCJELJUJUĆA RADIONICA i ŽENSKI KRUG U RIJECI

Drage žene,

Uzbuđena sam što ćemo uskoro ugostiti jednu snažnu ~ Divlju ženu ~ koja će nas povesti na put osobne transformacije kroz senzualnost i divljinu.

U krugu ćemo se prisjetiti naših izvornih ženskih moći, probuditi žensku snagu i doći u dodir sa svojom vlastitom divljom ženom.

Mjesta na radionici su ograničena pa vas molim da svoj dolazak rezervirate na vrijeme!

Povratak Divlje Žene u suradnji s AyA – Holistički Beauty Studio poziva vas na duboku iscjeljujuću radionicu i krug divljih žena u Rijeci.
KADA: 24.06.2017. 17 – 20h
GDJE: AyA – Holistički Beauty Studio, Jadranski Trg 1/II, Rijeka
PRIJAVE: kristijana@povratakdivljezene.com ili 098 1338 341 (Kristijana) ili osobno u Ayi (Damira)

Biti divlja žena u pitomome svijetu veliki je izazov. Tu smo da naučimo ne odustati od sebe.

POVRATAK DIVLJE ŽENE – ISCJELJUJUĆA RADIONICA

Ovaj susret, naš ženski krug i iskustvo koje ćemo podijeliti nisu još jedan u nizu seminara na temu osobnog razvoja. Sigurna sam da na ovom trosatnom druženju nećete čuti ništa što već ne znate. To i želim. Želim da vam ovo druženje bude vaš podsjetnik.

Naći ćemo se kako bi smo se podsjetile naše izvorne ženske moći, probudile ju, aktivirale i integrirale u svoj svakodnevni život. Prisjetit ćemo se onoga što svaka žena u sebi već intuitivno zna i jeste, svoje snage, unutarnje mudrosti i aktivirati Divlju Ženu u sebi – arhetip koji predstavlja našu izvornu žensku moć i mudrost.

Vodim vas u iskustvo ponovnog povezivanja s vašim vlastitim divljim duhom, koji će se integrirati u svaku stanicu vašeg bića i postati neraskidivi dio vas.
S ovoga druženja ćete otići nahranjene iznutra, sa svojim osobnim duhovnim eliksirom kao podsjetnikom na ovo iskustvo i vašu Divlju Ženu koji će vas svakodnevno podsjećati na brigu o onome što je u vama sveto.

Divlja Žena neraskidivi je dio svake žene. Ona je naša stvarna priroda od koje se često odvajamo uslijed ne podržavajući životnih okolnosti. Kada predugo živimo odvojene od nje, pada u zaborav. Divlji Duh, srećom ima tu sposobnost oporavka i kada osjeti da je vrijeme ponovnog buđenja, aktivira se osjećanjem neke sile slične njemu koja ga podsjeti na njega samog. Možda čuje glazbu mora, možda neku znanu melodiju, udarac bubnja ili pak miris… i… tada počinje buđenje.
Ako i ti osjećaš da slušanjem priče o Divljoj Ženi i u tebi nešto odjekuje – ovo je za tebe.