HB Henna Brows Obrve

DIZAJN OBRVA KANOM

[DIZAJN I BOJANJE OBRVA KANOM]

Bojanje obrva Brow Henna kanom.

Brow Henna je bestseler za bojanje obrva. Osim što pruža obrvama volumen i intezivnu boju, također pomaže u obnavljanju slabih i oštećenih dlačica. Sastoji se od prirodnih tvari koje pomažu ojačati obrve svakim postupkom i doprinosi obnovi i rastu vašeg prirodnog oblika obrva. Kombinacija raznih biljnih sastojaka omogućava da boja ostane na obrvama i do šest tjedana.

Bogata paleta boja BH Brow Henne ima 12 univerzalnih nijansi kane koje se mogu koristiti pojedinačno ili kombinirane jedna s drugom kako bi stvorili savršenu kombinaciju za bilo koju vrstu kože i boje kose.

Što su Henna Brows obrve?

Riječ je o tretmanu koji savršeno definira prirodnu ljepotu obrva kroz jedinstven i revolucionaran proces. On uključuje čak sedam različitih tehnika oblikovanja obrva: nijansiranje, šišanje, čupanje voskom, oblikovanje koncem, čupkanje pincetom, iscrtavanje olovkom te na kraju fiksiranje obrva gelom.

2d9540b932916a3717e8014a895ad901

Kome je namijenjen tretman?

Tretman je namijenjen svim osobama koje imaju vlastite, prirodne obrve. Idealan je za žene i muškarce s neposlušnim, asimetričnim i “neurednim” obrvama.

57fce224f253c958c748328a39fb164c

Koliko traje oblikovanje obrva?

Tretman trajanje oko 45 minuta, a treba ga ponavljati svakih 4 do 5 tjedana. Spomenuto vrijeme ovisi o brzini rasta dlačica. I dok određene osobe moraju ponavljati tretman svaka dva tjedna, sporiji rast dlačica zahtijeva dolazak nakon 8 do 10 tjedana.

Kao pripremu za prvi dolazak poželjno je da pustite dlačice da rastu 1 do 2 mjeseca prije, kako bismo izvukli maksimum od Vaših obrva i postigli idealan oblik koji će se kasnije održavati.

Idealan oblik i boja obrva uz semi permanentni otisak na kožu -trajnost kane na koži do 14 dana -trajnost kane na obrvama od 4-6 tjedana -bez peroxida i štetnih kemikalija -primjereno i za najosjetljiviju kožu.

100% prirodno!