Konoplja masaža

Holističke masaže - Aromaterapijske masaže i tretmani

Konoplja masaža

Cannabis Leaf.

Aroma masaža uljem konoplje je vrsta klasične masaže tijela, upotpunjene esencijalnim uljima otopljenim u konopljinom i bademovom ulju. Dodatak mješavine eteričnih ulja (kamilica i lavanda) opušta i njeguje dušu i tijelo..

Masaža koja smiruje mentalnu i fizičku napetost, opušta mišiće, zagrijava tijelo, te dubinski hrani i jača imunitet kože i organizma.

Trajanje tretmana: 60 minuta

lotus

Više:

KONOPLJINO ULJE

Konopljino ulje se upotrebljava i u različite medicinske svrhe. GLA (gama-linolenska kiselina) ima izvanrednu važnost za podizanje imuniteta. Ulje od konoplje je JEDINO jestivo ulje koje sadrži ovaj važni sastojak.

Snažno djeluje na rad mozga, rast i razvoj čovjeka, regulira metabolizam, stimulira kožu, zdravlje kostiju i rast kose

Konopljino ulje djeluje i kod neurodermitisa, predmenstrualnog sindroma, reumatičnog artritisa i dijabetičarske neuropatije. Konopljino ulje zbog relativno visoke količine omega 3 kiselina koje sudjeluju u metabolizmu kolesterola, sprečava zgrušavanje krvi.

Kronične upale su nerijetko posljedica lošeg imunološkog sustava, a Omega 3 masne kiseline ublažavaju upalne procese, zato je upotreba konopljinog ulja preporučljiva i kod reumatoidnog artritisa, kronične upale mjehura i sl..

Izvanredno dobro djeluje i kod psorijaze, ulceroznog kolitisa te drugih kroničnih upala crijeva, a isto tako i kod ozljeda zglobova i smetnji u kretanju. Omega 3 masne kiseline (a time i konopljino ulje) od velike su pomoći pri ublažavanju bolova. Upotrebljava se i kod problematične kože, astme, epilepsije i kod nekih drugih bolesnih stanja.