Energetsko iscjeljujuća masaža

Holističke masaže - Energetski tretmani

Energetsko iscjeljujuća masaža

ls

Ovaj jedinstveni duboko opuštajući energetski tretman uravnotežuje suptilne energije u našem organizmu kako bi se postigli preduvjeti za samoiscjeljenje, istovremeno, oslobađa tijelo svake napetosti, te postepeno vraća snagu i pomaže da se oslobodite strahova, briga, tuge, tjeskobe i svih ostalih oblika osjećaja, koji vas sputavaju i opterećuju.

Trajanje tretmana: 90 minuta

lotus
Više…

Naše tijelo je savršen instrument. Svaki dodir, pokret, zvuk, emocija i iskustvo upisuju u njega istovjetnu informaciju.

Bol, nelagoda ili loše raspoloženje jedan su od načina na koji nam tijelo ukazuje da je došlo do energetske neravnoteže, zapravo, tijelo na ovaj način komunicira sa nama i ukazuje nam potrebu za promjenom. Mi često zanemarujemo te prve znakove jer smo previše zaokupljeni problemima, svakodnevicom i poslom, pa ukoliko to stanje potraje, započinju ozbiljniji zdravstveni problemi, kronične bolesti, ozljede i ostalo. Nažalost, to je stanje koje već uvelike vapi za promjenom i odmorom, a sredstva za kojima tada posežemo, najčešće su ona kojima samo pokrivamo problem.