Zvučna masaža tibetanskim zdjelama

Holističke masaže - Energetski tretmani

Zvučna masaža tibetanskim zdjelama po metodi Petera Hessa

Zvučna masaža tibetanskim zvučnim zdjelama temelji se na drevnom znanju o djelovanju zvuka na zdravlje ljudi.

Tretman traje sat vremena, pri čemu je osoba odjevena, a doživljaj je vrlo ugodan.

Tijekom tretmana zvučne zdjele pažljivo se polažu na odjeveno tijelo i na njima se lagano ozvuče palicom. Njihov blag i skladan zvuk apsorbira se i ubrzo dovodi u stanje duboke relaksacije. Ritmičke zvučne vibracije prenose se na tijelo stvarajući u njemu suptilne vibracije koje djeluju blagonaklono na cijeli organizam.

Tijekom zvučne masaže nastaje ozračje sigurnosti i zaštite u kojem je moguće otpustiti – osloboditi se stresa, tjeskobe, briga, sumnji i osjećaja koji imaju negativan utjecaj na naše zdravlje.

U ovom umirujućem ozračju dolazimo u kontakt s našim potrebama, našom “unutarnjom mudrosti”.
Vlastito tijelo doživljavamo s ugodom i svjesno percipiramo. Opterećujuće misli nestaju, a naša duša dobiva prostor za razvoj, što su ujedno i ključni aspekti zdravlja u holističkom smislu kao i temelj za osjećaj radosti, zadovoljstva te nezavisnog i stvaralačkog života.

Osobama dobrog zdravlja zvučna masaža podržat će razvoj unutarnjeg sklada i dati im energiju i snagu za dnevne zadatke; kreativnost i produktivna energija dobit će nove impulse.

Osobama narušenog zdravlja zvučna masaža donijeti će olakšanje od bolova i problema koje uzrokuju svakodnevni stres, brige i tjeskobe, a na fizičkoj razini pokreće se snažan proces oporavka i samoizlječenja.

Djelovanje i primjena Peter Hess® zvučne masaže:

Omogućuje duboko opuštanje jer se zvuk obraća našem izvornom povjerenju, nježno masira zvukom i harmonizira svaku pojedinu tjelesnu stanicu, oslobađa od napetosti i blokada u tijelu, olakšava otpuštanje, oslobađanje od negativnih obrazaca i doprinosi promicanju zdravlja harmonizacijom, regeneracijom i revitalizacijom. Podržava i unapređuje svijest o tijeluo i mogućuje pristup i korištenje vlastitih resursa. Pozitivno djeluje na jačanje samopouzdanja, kreativnosti i motivacije, te obnavlja životnu radost.

Trajanje tretmana: 60 minuta