17
svi

NOVO! Nugenesis Nails!

Dipping Powder Nugenesis

Inovativni trajni lakovi za nokte koji čuvaju, njeguju i ne oštećuju!

Dipping Powder Nugenesis Nails je alternativa gelu, akrilu i trajnom laku zbog koje će vaši nokti izgledati prirodno, njegovano i ono najvažnije – biti će zdravi!
Akril i gelovi mogu uzrokovati slabe, lomljive nokte, pa čak i potaknuti rast gljivica.
Nugenesis tehnika je vodootporna ali omogućuju prirodnim noktima kisik, rast te postojanost i čvrstoću. Dipping prahovi sa kojima se radi su bazirani na prirodnim materijalima kao što kaučuk, Titanium, Kalcij i vitaminima koji hrane nokat. Aplikacija, održavanje i skidanje je mnogo brže i jednostavnije od većine drugih tehnika.
Dipping Powder Nugenesis Nails je inovativna tehnologija stvorena kao alternativa akrilu. Ona noktu dodaje dužinu, zaštitu i sjaj, bez oštećenja do kojih dolazi s akrilom i trajnim lakovima! Vrijeme obrade je puno kraće, učinak traje dugo, nema rašpanja i nema mirisa. UV obrada nije potrebna, jednostavno i brzo se nanosi, lako i bezbolno se uklanja, a vaš prirodni nokat ostaje zdrav! Trajanje je 4 tjedna, a skida se običnim odstranjivačem laka.

– bez UV lampe
– bez turpijanja prirodnog nokta
– ne oštečuje nokat
– način izrade jednostavan i brz
– idealno za trudnice
– nokte hrani, jača i učvršćuje
– nokti trajni i otporni do 4 tjedna
– prijatelj okoliša
– sadrži kalcij i vitamin E

Lijepe i njegovane ruke i nokti važan su dio svake njegovane žene.
Uz pravilnu njegu i Nugenesis Dipping Nails možete biti bezbrižne jer uz ove trajne lakove, izgradit ćete svoje zdrave i njegovane prirodne nokte!