Posebne pogodnosti

HAPPY HOUR

 

Jesen nas grli svojim hladnim zagrljajima i toplim bojama, no ako mislite da je sada vrijeme za zavući se u svoja četiri zida i odbrojavati dane do proljeća, varate se. Toliko je toga što možete napraviti za sebe, a naš poklon Vama tijekom ove jeseni i zime su HAPPY HOUR termini za tretmane i rituale lica.

Za čarobna zimska jutra PONEDJELJKOM, SRIJEDOM I ČETVRTKOM od 09:00 do 11:00 u jutarnjim terminima, uživajte u blagotvornim organskim tretmanima za njegu lica po happy hour cijenama.

Uživajte u blagotvornim tretmanima za njegu lica u happy hour terminu.

 

 

AyA Bonus Card

Ostvarite vrijedne pogodnosti uz AyA Bonus karticu. Kupovinom AyA bonus kartice ostvarujete 30% više vrijednosti na sve usluge iz ponude.

 

 

 

AyA kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki deseti pečat dobivate tretman na kuću – 50% popusta. Cijenimo lojalnost naših klijenata i nagrađujemo je AyA karticom vjernosti.

 

 

Prijateljstvo s povlasticama

Za preporuku prijateljima nagrađujemo vas popustom u iznosu od 20% prilikom prvog sljedećeg dolaska. Prijatelj kojeg ste preporučili također dobiva povlasticu od 20% popusta prilikom prvog dolaska. Osoba koju ste preporučili treba biti naš novi klijent, te nam treba donijeti karticu prijateljstva s vašim imenom i prezimenom.