01
ožu

PROLJETNA D-TOX RADIONICA

Dnevne i sezonske tehnike čišćenja i detoksikacije

Pridružite nam se u trosatnoj radionici i naučite tehnike kineske i indijske tradicionalne medicine za detoksikaciju tijela. Proljeće je najbolje vrijeme za pročišćavanje cijelog organizma i za stvaranje novih, pozitivnih navika.

 

Na ovoj radionici naučiti ćemo:

  • Dnevne rituale i procedure pročišćavanja tijela i uma
  • Tehnike Akupresure / Marme na trbuhu koje možete i sami primijeniti kod kuće kako biste poboljšali rad probavnog sustava a time i cijelog organizma
  • Mudrost Ayurvede i kineske medicine u pogledu zdravstvene preventive i samo-njege
  • Preporuka ljekovitog bilja i začina za postizanje zdravog metabolizma i održavanje probavnog sustava
  • Preporuku prikladne ishrane u skladu sa godišnjim dobom (proljeće) koje će pomoći vašem tijelu da se samo riješi viška toksina
  • Poklon paket – ayurvedsko ljekovito bilje za detoksikaciju i čišćenje

 

Ova radionica uključuje praktične elemente pa ćete imati priliku, već tijekom predavanja, isprobati naučene tehnike akupresure i masaže.

Cilj radionice je stjecanje konkretnog, praktičnog znanja koje možete primijeniti u svakodnevnom životu u svrhu postizanja i održavanja odličnog zdravlja kao i općeg sklada uma, duha i tijela.

Voditeljice radionice:

Bahareh Hosseini & Damira Raković Broz

 

Bahareh je zavrsila studij kineske tradicionalne medicine, akupunkture i Shiatsu terapije u Torontu 2013. Ayurvedu studira pod vodstvom Maye Tiwari jedne od najprominentnijih stručnjaka za ayurvedsku tradiciju.

Za vise informacija posjetite: www.claritywellness.co

Damira je Holistički Beauty terapeut završila je školovanje na College of beauty therapy u Dublinu 2006. Nakon toga završila je dvogodišnje program za  Wellness i Aroma terapeuta, školovana je praktičarka Shiatsu terapije i buduća Yoga učiteljica.

 

Najave za radionicu na telefon: 051 / 374 725

Cijena radionice 150kn