19
lis

Savršeno oblikovane obrve u par poteza

THREADING oblikovanje obrva koncem

(Par poteza iza kojih ipak stoji dugogodišnje iskustvo) 

Znate li da možete fantastično naglasiti i istaknuti ljepotu lica i osvježiti izgled, uz potpuno prirodnu, bezbolnu i brzu metodu depiliranja i uljepšavanja? Da, istina je,  i sama sam se oduševila kada sam shvatila koliko je konac jednostavna ali opet tako moćna, prirodna metoda uljepšavanja. Ali naravno, samo ako je konac u rukama stručnjaka, jer inače, isto tako može izazvati pravu katastrofu na licu, s kojom ćete se kasnije nositi još mjesecima i mjesecima, a to nikako ne želimo..

Pravilo „Velike stvari su obično i vrlo jednostavne“ – definitvno vrijedi za konac.

Jer, za savršeno oblikovanje obrva potrebno je malo konca, osjećaj za estetiku i sklad, dugogodišnja praksa i fantastična preciznost jednog švicarskog sata. Tek tada se postižu rezultati „a la Michellangelo“, savršeno ujednačenog  i definiranog oblika obrva.

Poželite li na svome licu vidjeti savršeno i lijepo oblikovane obrve, u AyA Studio-u nudimo Vam jedno takvo profesionalno iskustvo, gdje obrve stvaramo sa različitim preciznim tehnikama i alatima. Stoga, kad su obrve u pitanju, naš glavni moto je:

U par poteza (iza kojih stoji dugogodišnje iskustvo) do savršenih obrva!

144

Ispravno oblikovane i dizajnirane obrve ostavljaju snažan dojam i vizualni efekt na cjelokupni izgled lica, više nego bilo koji druga karakteristika na licu.

Jednom kada isprobate threading metodu i imate svoje obrve profesionalno dizajnirane, više nikada nećete poželjeti koristiti pincetu ili neku drugu metodu.

A, sada za promjenu, prepustite brigu oko uređivanja obrva stručnjacima i uživajte u novim predivno oblikovanim obrvama i osvježenom izgledu koji dobijete u paketu uz njih.