08
svi

Skulpturalni Face Lifting / Intra-oralna (bukalna) masaža lica

NOVO!

Skulpturalni Face Lifting /Intra-oralna (bukalna) masaža lica
Upravo smo se vratili iz Pariza gdje smo putovali samo kako bismo dobili priliku učiti od svjetski poznatog majstora i “Guru-a” za tretmane lica – Yakov Gershkovic-a.

Njegova svjetski prepoznata originalna metoda rada na licu naziva se “Sculpturalna FaceLifting masaža” i uključuje dubinsku intra-oralnu (unutarnju) masažu lica.

Ovu specifičnu i originalnu metodu rada na licu obožavaju svjetske beauty bloggerice, proslavljene kozmetologinje i svjetski poznate celebrity ličnosti i svi ljubitelji prirodno njegovane, zdrave i sjajne kože lica.

Ova izvanredna metoda vraća vitalnost i život u mišiće lica, zateže kožu i naglašava prirodne konture lica. Ovim tretmanom postiže se prirodna aktivacija svih mišića vrata, lica i dekoltea pa se naziva i pasivnim finessom za lice.

Kompletan tretman potiče detoksikaciju kože, što posljedično rezultira prirodnom regeneracijom i vitalnošću kože, zdravim sjajem i poboljšanim tonusom već nakon prvog tretmana.

Skulpturalni FaceLifting lica od nedavno je dio nove ponude fantastičnih prirodnih tretmana lica. Budite među prvima i isprobajte sasvim novu dimenziju tretmana lica u AyA- Studiu.

Rezervirajte svoj termin i kontaktirajte nas za više detalja..

Au Revoir Paris, dobar dan Rijeko!💋