Blog

04
ruj.

Thanaka drevni prah za prirodnu ljepotu kože

Već stoljećima azijske žene štite i njeguju kožu dragocjenim Thanaka prahom koji se dobiva iz istoimenog drveta a posjeduje snažne kvalitete za prirodno liječenje, zaštitu i obnovu kože.

Prirodna SPF zaštita
Burmanski žene otkrile su da thanaka prah odlično štiti kožu od štetnog utjecaja snažnih sunčevih UV zraka. Čak i nakon nekoliko sati rada na otvorenom, osjetljiva koža na licu ostaje im zaštićena od opeklina i oštećenja. Čak i zimi, jer izuzetno je važno zaštititi kožu od štetnih utjecaja UV zraka.
Stoga se thanaka prah preporuča koristiti kao prirodnu alternativu kada želimo koristiti zaštitu od sunca!

Prirodni adstrigent
Vidljivost pora je izraženija kada prljavštine i druge nečistoće ostaju zarobljene i nataložene u porama. Kod čišćenje kože, thanaka služi kao prirodni čistač i adstrigent koji smanjuje pojavu pora i vraća prirodan sjaj kože.

Lagano rashlađuje kožu
Thanaka prah nakon svake primjene na koži stvara osjećaj lagane senzacije hladnoće. U kombinaciji s aloe verom, thanaka prah pomiješan u ovlaživaču ostavlja kožu dubinski hidratiziranom i daje osjećaj cjelodnevne svježine.

Antioksidans
Istraživanja su pokazala da thanaka prah pomaže u smanjenju štetnih utjecaja slobodnih radikala u organizmu i na koži. Thanaka prah koži pruža infuziju prirodnih antioksidansa, tj.služi za promicanje zdravlja kože.

Regulira proizvodnju sebuma
Thanaka prah na prirodan način ujednačava i kontrolira lučenje sebuma.
Istraživanja su pokazala da thanaka prah ima snažna antibakterijska i anti – upalni svojstva koja podržavaju prirodno zdravlje i čistoću kože.
Kod njegovanja kože ovim prahom, ten se ujednačava, postiže se zdrava svježina i blistav izgled kože.

U AyA studio-u prah Thanake koristimo u Organskim tretmanima lica, od praha spravljamo zdrave maskice, emulzije i tonike za osvježenje lica!

Poželite li isprobati djelovanje čarobnog praha, predlažemo da ispobate neki od naših Organskih tretmana lica s potpisom AyA