Threading obrva

THREADING OBRVA – OBLIKOVANJE OBRVA KONCEM

Threading je drevna metoda za uklanjanje dlačica koji je nastao u dijelovima Indije, Srednjeg i Dalekog istoka, te je trenutno jedan od najpopularnijih i najtraženijih tretmana u zapadnim zemljama, pogotovo Velikoj Britaniji i SAD-u. Od nedavno threading možete napraviti i u našem studiju.

Što je threading i koje su prednosti oblikovanja obrva ovom metodom?

Threading se u praksi najčešće koristi kod oblikovanja obrva. Preferirani je tretman uklanjanja dlačica iz nekoliko razloga. Za razliku od čupanja pincetom, threading, obrve uklanja jednom čistom linijom i čupka dlačice sve odjednom, te je tako puno brže i lakše oblikovati obrve.

Threadingom se osim oblikovanja obrva uklanjaju dlačice na nadusnicama, bradi i cijelom licu.

Mogu se tretirati dlačice duljine već od 1mm. Prilikom threadinga koristi se poseban konac od 100% pamuka i svile i ima antibakterijski film. Pamučna nit je upletena i valjana duž površine kože i u isto vrijeme plete dlake na konac, koji ih podiže i čupka iz korijena. To je preciznije od bilo koje vrste depilacije i omogućuje bolje i čistije linije, a nema osjećaja ljepljivosti od voska i krema.

Pogodno je i za žene i za muškarce koji preferiraju režim prirodne ljepote, jer se ne koriste nikakvi proizvodi tijekom tretmana već se koža dezinficira prije i poslije tretmana, te se nanosi aloe vera gel. Za razliku od depilacije, površinski slojevi kože nisu oljušteni ili traumatizirani u procesu threadinga i koža je nakon puno glađa i nježnija.

Threading se preporuča i odličan je izbor za one koji koriste retinol, Roaccutane, antibiotike, ili slične lijekove koji traumatiziraju kožu. Isto tako threadingom se dobiva puno precizniji oblik nego čupkanjem pincetom ili voskom jer je moguće odstraniti samo jednu dlačicu ili cijeli red dlačica odjednom, te se tako dobiva vrlo precizan tzv. ”arch” efekt koji optički podiže cijeli kapak, otvara oko i čak daje efekt liftinga.

lotus

Kutak za lijepe obrve

Posjetite naš ”IN HOUSE” BROW BAR i iskoristite neke od super paketa za obrve, trepavice i vosak.

 

Specijalizirani kutak za definiranje i oblikovanje obrva osmislili smo za sve dame u žurbi.Kada vidite kako spretne ruke imamo, možda odlučite urediti i obrve!

Pravilno oblikovane i definirane obrve, najljepši su ukras i okvir licu.

U kutku za obrve definiramo stil, luk, boju i gustoću obrva, po potrebi koristimo drevnu metodu Threadinga-(svileni konac), šećernu pastu, vosak i prirodne boje.

threading-obrva-i-hd-obrve