AyA Booster

Hydropeel / Bioenzimi / Kisik / njega + LED maska

Osmišljen je kao tretman za dubinsku hidrataciju osjetljive kože koji na nježan način uklanja tragove umora, sivila i suhoću.
Ublažava osjetljivost i početne znakova starenja.

Hidropeel tretmanom na nježan način pročišćavamo i vlažimo osjetljivu kožu koja bi preburno reagirale na mehanički abraziju. Dubinska eksfolijacija ovdje se radi nježno, korištenjem mlaza vode i vacum efekta, što dodatno pomaže u uklanjanju nečistoća i postizanju svjetlog, ujednačenog tena.

Cjelovitim pristupom rada na prirodan način koži vraćamo ravnotežu, dubinski je vlažimo, hranimo i obnavljamo.

Aktivnim biljnim enzimima oživljavamo i stimuliramo pročišćenu kožu te na taj način blijedoj i beživotnoj koži vraćamo elastičnost, vitalnost i sjaj.

Ciljanom primjenom kisika obogaćenog botaničkom infuzijom djelujemo na proširene pore, bore i ten.

Djelovanjem kisika također znatno poboljšavamo mikrocirkulaciju te omogućava bolji dotok hranjivih i esencijalnih tvari u sve stanice kože.

Efekti tretmana su vidljivo hidratizirana i osvježena koža, ublažene bore i zdravi sjaj.

Hidratizirajući / botanički tretman baziran je na prirodnoj organskoj kozmetici i uključuje:

  • Parenje i vlaženje lica
  • Biopeel vodeni mehanički piling
  • Enzimatski piling
  • Kisik
  • Fitoaromaterapijsku masku

U tretmanu se koristi LED svjetlosna terapijska maska koja pomoću fototerapijskih zraka potiče proizvodnju kolagena, ublažava upalne procese, uništava bakterije koje uzrokuju akne, potiče dubinsku regeneracije tkiva i poboljšava tonus, čvrstoću i čistoću kože.

Tretman se po potrebi ponavlja u razmaku od 7-10 dana i moguće ga je raditi tijekom cijele godine uz obavezno korištenje SPF prirodnog zaštitnog faktora.

Ukoliko želite dugotrajne efekte koji vidljivo hidratiziraju, vraćaju koži elastičnost, tonus i sjaj onda je AyA BOOSTER pravi tretman za Vas.

Trajanje

60
minuta

Cijena

500 kn (66,365 €)

Paket (5)

28/10/2021

Tretmani lica za intenzivnu njegu

Povratak na:
Tretmani lica

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.