MATCHA – zeleni beauty ritual za njegu lica

Tretmani lica - Aromatični tretmani lica

sscsa

PRIRODAN DETOX TRETMAN + MASKA OD MATCHA ZELENOG ČAJA

MATCHA green tea beauty tretman lice je sve što Vam treba kako biste bogato osvježili, pročistili i nahranili kožu lica sa prirodnim sastojcima prepunim minerala i anitioksidanata na bazi zelenog čaja, aloe vere i šećera. Sweet lifting – prirodan DETOX i lifting tretman lica za samo 20 minuta vraća kožu u život. Stimulativna i dubinska masaža lica bazirana na medu i šećeru, trenutno pročišćava (detoksicira kožu), stvara lifting učinak,pojačava obnovu kolagena i elastina.

MATCHA – zeleni čaj je iznimno djelotvorno prirodno sredstvo za njegu kože, koje se koristi od davnina. Japanski matcha čaj bogat je vitaminom C koji doprinosi normalnoj funkciji kože. Matcha sadrži moćan antioksidans, vrstu katehina, snažnijeg od vitamina C i E zajedno. Upravo ovaj sastojak pomaže da koža izgleda njegovano i zdravo. Sastoji se od različitih minerala, koji sadrže različite tvari neophodne za pravilno funkcioniranje metabolizma kože te tako pomaže ublažiti upale, blokirati djelovanje slobodnih radikala,ujednačava ten, podržava elastičnost kože, sprječava prerano starenje kože, tonizira i obnavlja.

Glavna funkcija matche u kozmetici je pročišćavanje od štetnih tvari. Da bi maska za lice bila što aktivnija, u matchu se dodaju aktivni biološki sastojci iz hladno prešanih terapijskih biljnih i aloe vera gel. Ovakvi tipovi prirodnih maski za lice, dubinski čiste, toniziraju, umiruju i pomlađuju kožu. U masku od japanskog čaja se dodaju terapijska biljna ulja, te se postupno dolijevaju hidrolati (prirodne cvjetne vodice), dok ne nastane gusta pasta. Masku nanosimo na lice u tankom sloju, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavljamo da djeluje na licu 20-30 min, sve dok se maska potpuno osuši. Na kraju kožu njegujemo odgovarajućim biljnim serumom.

Trajanje tretmana: 60 minuta