Natural Crystal Face Lift – Metoda japanskog faceliftinga

Natural crystal face lift – metoda japanskog faceliftinga

Natural Crystal FaceLifting je vrsta neuro-senzorne metoda stimulacije mišića i tkiva koja se ručno izvodi na licu i pri tome upotrebljava samo prirodne proizvode i kristale.

Pomoću Natural Crystal FaceLiftinga ciljano podižemo tonus kože i ublažavamo konture na način, da podižemo i stimuliramo razna tkiva koja posljedično na licu rezultiraju odmah vidljivom svježinom i sjajem, osim toga, učvršćujemo mišiće lica i bore postaju znatno manje izraženije. Stimuliranjem živčanog sustava putem akupresurnih točaka, indirektno djelujemo i na ravnotežu cjelokupnog fizičkog i mentalnog zdravlja.

Cijeli tretman se sastoji od stimulacije akupunkturnih točaka na licu, refleksoterapije lica po zonama nakon čega slijedi tradicionalna japanska masaža lica prirodnim terapijskim uljima, ovisno o tipu i problematici kože. Slijedi hranjiva ili lifting maska za lice, završni tretman kristalima i hidratacija kože prirodnim hranjivim serumima i kremama.

Tretmani lica ovom neinvazivnom metodom djeluju tako da:

  • koža lica izgleda svježe i zategnuto
  • bore se lagano zaglađuju
  • tonus mišića lica je vidno poboljšan
  • blagotvorno djeluju na zdravlje kože lica kao i cijelog tijela putem akupresurnih točaka
  • vidno se poboljšava stanje mišića lica u slučaju pareze lica
  • Odlična je alternativa svim invazivnim metodama i kirurškim zahvatima.

KOLIKO TRETMANA JE POTREBNO ZA OPTIMALAN UČINAK NATURAL CRYSTAL FACELIFTINGA?

Količina terapija ovisi o cjelokupnom stanju kože i organizma osobe koja dolazi na tretman.

Za vidljivo učinkovit i trajno pomlađen izgled preporučuje se napraviti seriju između 8-12 tretmana. No, potrebno je naglasiti da je znatan efekt vidljiv na licu već i nakon prvog tretmana. Nakon završene serije preporučenih tretmana, učinak je sličan onom kojeg bi napravio kirurški lifting, no ipak moramo naglasiti da se ovdje radi o potpuno prirodnoj metodi koja je znatno prihvatljivija, zdravija i blagotvorno djeluje na cijelokupni organizam.

 

KOLIKO  DUGO JE VIDLJIV UČINAK NATURAL CRYSTAL FACE LIFTINGA NAKON TRETMANA?

Učinak Natural Crystal faceliftinga sličan je kao i kod raznih estetskih zahvata i punila (npr. Botox). Trajnost i efekt pomlađivanja aktualan je od 7 do 9 mjeseci nakon terapija.

Nakon određenog vremena, preporučeno je napraviti poneki tretman, čime postižemo produljeni učinak tretmana.

Trajanje tretmana: 70 minuta