Beauty rituali lica

HOLISTIČKI BEAUTY RITUALI LICA

Holistički beauty rituali otkrivaju iskonsku žensku prirodnu ljepotu, putem jedinstvenih tretmana lica njegujući lijepu i zdravu kožu. Koristeći samo i jedino prirodne sastojke u svakome tretmanu i snažeći umijeće dodira, svaki je tretman individualan, terapeutski posvećen ženi osobno što za rezultat ima čudesno harmonizirajuće i blagotvorne rezultate na koži.

Holistički beauty rituali lica jedinstven su spoj prirodnih sastojaka, dodira, energije, mirisa i duboke spoznaje o koži i o duši, budeći u nama ono iskonsko, ženstveno, prirodno i neodvojivo. Svaki tretman iznova podsjeća na snagu ravnoteže između tijela, uma i duha budeći pritom vlastitu senzualnost.

Kreirajući rituale u svrhu spoznaje i zadovoljstva, oni postaju sveti, kao religija; način na koji brinemo o svojoj duši jednako kao i koži. Naše fizičko je promijenjivo, sa godinama prirodno stari, ali ljepota dolazi i ostaje iz harmonije našeg duhovnog, emocionalnog i psihičkog “ja” sjajeći najsjajnijim zrakama svjetlosti kroz oči, kosu, i svaku poru na tijelu.

Kozmetika koju koristimo u našim holističkim beauty ritualima izvučena je iz Božanskog miomirisnog vrta, tretmani su vrlo pomno i pažljivo kreirani pa tako nose naš potpis, a isprobati se mogu samo u Aya studiu.