Heal & Detox Ritual

Heal & Detox Ritual

Božica Laso

(masna i nečista koža)

 
 
Boja ovog rituala je bijela, boja čistoće i esencije.
 
Jesen i zima su godišnja doba retrospekcije i unutarnje meditacije, vrijeme za odbacivanje stare kože i čišćenje organizma, kako iz unutra tako i izvana. Blokirane emocije mogu uzrokovati osjećaje melankolije, tuge, problema sa kožom i slabu otpornost. Gripa, prehlade, i ostale bolesti dišnog sustava su uobičajene indikacije blokirane energije pluća koja se povezuju sa kožom.
 
Iscijeljujući detox ritual dubinski čisti, pročišćava i oslobađa površinske toksine, skida “staru” kožu i potiče na općenitu obnovu. U kombinaciji sa svjetlosnom terapijom LED maske, aromaterapijskom masažom lica i individualno prilagođenom tretmanu, koža postaje smirenija, čišća i sretnija.
 
Ritual započinje dubinskim čišćenjem i parenjem pomnom odabranim biljem, esencijama i glinenom maskom s ekstrakcijama cvjetnih ulja i biljnih infuzija.
 
Tretman se nastavlja masažom vrata, dekoltea i ruku, otpuštanjem napetosti prsnog koša i njegu kristalima sa ciljem savršenom čiste, iscijeljene i obnovljene kože.
 
Da bi ritual bio snažniji, pripremili smo MANTRU koja podržava cijeli proces. Zatvorimo oči, opustimo tijelo i zaronimo u sebe, prepuštamo se dodiru i vodstvu kroz jedno duboko njegujuće iskustvo.
 
Heal & Detox ritual traje 90 minuta, pa se za optimalne rezultate preporuča dolazak svaka 3 tjedna tijekom 3 mjeseca. Aya svoj potpis stavlja na svaki element rituala, pa tako kreira individualan plan kućne njege lica između dolazaka.
 
Trajanje tretmana: 90 minuta