Zimski Equilibrium

Zimski Equilibrium

Božica Lakshmi

Face & Body Ritual – svi tipovi kože

Jesen i zima godišnja su doba kada su um i tijelo u potrazi za dodatnom toplinom i jačanjem vitalnosti s ciljem očuvanja i održavanja snage tijekom dužih perioda hladnoće i vlage. S toga je zimski ritual idealan opuštajući tretman koji osnažuje, revitalizira, hrani i njeguje kožu lica i tijela – izvana i iznutra.

Equilibrium je kreiran upravo s ciljem da dubinski ugrije, pokrene i transformira hladne i ustajale tjelesne sokove te u isti čas podrži prirodni sjaj i njegu kože.
Ritual koji će natopiti kožu i obasjati lice poput toplih sunčevih zraka koje pozdravljaju zimu.

Personalizirani ritual lica i tijela započinje iscjeljujućom aromaterapijskom masažom leđa uz tople i ručno napravljene organske pripravke i pomade. Cilj ovog rituala jest povratak izgubljene topline tijela i poticaj na prirodnu blistavost kože nježnim čišćenjem, pilingom, biljnim parenjem, maskom, omatanjem tijela i dubinskim zagrijavanjem u svrhu podrške organizmu da bude nahranjena, detoksicirana, regenerirana i iscijeljena.

Svaki Ritual, u trajanju od 90 i više minuta, uključuje i masažu glave i lica prirodnim kristalima u cilju otpuštanja blokada i napetosti, a završava masažom glave, vrata i ramena za dobrobit cijeloga tijela i dublji povratak u prirodno stanju Equilibriuma.

Da bi zimski ritual bio djelotvorniji, pripremili smo MANTRU koja podržava cijeli proces:

Zatvorimo oči i opustimo tijelo, zaronimo u sebe..
Prepustite se nježnim rukama i vodimo se slijedećim riječima:

“Izdišem hladnoću i vlagu, udišem sjaj, sunčeve zrake i toplinu. Duboko opuštena i okupana suncem. Mir, potpuni Mir i toplina..”

Trajanje tretmana: 105 minuta