Face Up, lifting & hidratacija

Face Up, lifting & hidratacija

Kombinacija 7 vrhunskih Beauty tehnologija u jednom tretmanu lica

Iontophoreza je tajna koja se krije iza dugotrajnih rezultata i vidljivog poboljšanja i zdravog izgleda kože jer pomaže vašoj koži proizvoditi prirodni vlastiti kolagen i elastin. Koristeći ovaj mehanizam Bionic Byas lifter dubinski otvara sve pore na koži za vrlo kratko vrijeme, omekšava sve nakupljene nečistoće i ultrazvučno pročišćava pore pomoću seruma za detoksikaciju kože.

Samim time BYAS serumi i svi aktivni sastojci prodiru u dublje slojeve kože i osiguravaju trajan i dugotrajan učinak i efekt na koži. Drugim riječima, fantastični prirodni i vrhunski sastojci hijalurona i seruma za detoksikaciju, ulaze direktno u dublje slojeve kože i čine čuda po pitanju hidratacije i zdravog izgleda kože. U ovom cjelovitom njegujućem tretmanu lica, uz iontoforezu, kožu dodatno mazimo i pazimo radio frekvencijama i ostalih 5 vrhunskih beauty tehnologija.

RF je jedna od njih, kozmetička tehnologija za koju ste vjerovatno čuli i ranije. Mi je zovemo „peglom za bore i masne jastučiće“. RF djeluje putem radiofrekvencijskih valova koji generiraju toplinu u dubljim slojevima kože i povećavaju cirkulaciju krvi koja posljedično omogućava da kozmetički sastojci prođu kroz stanične stijenke.

To potiče rastvaranje – malih jastučića masti i popunjavnje borica. RF je posebno učinkovita za područja oko brade i vrata, daje licu više lijep tonus i jasno definiran izgled. Nakon RF-a, pomoću galvanske terapije u dublje slojeve kože, unosimo prirodnu botox masku, slijedi fitness za kožu u obliku mišićne stimulacije lica, toniranje i lifting kože.

Tretman ide sljedećim redosljedom:

  • Ultrazvučno čišćenje lica / detox serum
  • Iontoforeza / hijaluronski serum
  • Botox maska / galvanska terapija
  • Mišićna stimulacija
  • RF radio frekvencija
  • Toniranje i oblikovanje
  • Lifting

I, Voila! Nakon ovog fantastičnog tretmana za njegu lica, teško da ćete narednih dana moći odvojiti pogled od svog novog odraza u ogledalu!

Trajanje tretmana: 90 minuta