Dermaplaning tretman

DERMAPLANING

Revitalizacija i hranjiva njega

Dermaplaning tretman u originalu poznat i kao “Kai Sori” u Japanu. Sigurna je i jednostavna kozmetička rutina u kojoj se upotrebljavamo sterilni kozmetički skalpel za eksfolijaciju epiderme (starih naslaga kože) i sitnih dlačice (vellusa). Otkriva nježnu, zdravu i mekšu verziju vaše kože i njen prirodan sjaj.

 

Tijekom tretmana se koristi jednokratni mali skalpel kojim se nježno uklanja površinski sloj odumrlih naslaga stare kože, ostavljajući iza sebe svježu, glatku i svjetliju put. Slijedi lagani enzimatski piling, ampula i krioterapijska masaža za instant sjaj.

Tretman je primjeren za sve tipove i stanja kože.

Dermaplaning tretman se preporučuje kod dehidracije i umornog izgleda kože. Tretman ublažava manje linije i sitne bore, podržava tonus kože, usporava znakove starenja i ujednačava ten.

To je jedan od učinkovitijih i popularnijih tretmana za piling lica koji je u našem salonu dostupan klijentima. Dermaplaning tretman se može koristiti zasebno ili u kombinaciji sa ostalim tretmanima za njegu kože. Dermaplaning pomaže otkriti vašu blistavu i zdraviju verziju kože. Nakon samog tretmana, vaša koža je meka, zdrava, blistava i sjajna, i u potpunosti k bez ikakvog crvenila ili iritacije. Od svih tretmana lica, niti jedna od njih ne ostavlja kožu lica jasnom ili mekom poput Dermaplaninga!

Za vrhunske rezultate u našem salonu Dermaplaning tretman volimo koristiti u kombinaciji sa LED kromoterapijskom maskom ili kisikom.

Isprobajte blagodati drevnog tretmana ljepote na vašem licu:

⚜Glatka & nježna koža
⚜Hidratizirana & nahranjena
⚜Sjajna & njegovana
⚜Bez suvišnih dlačica

Trajanje tretmana 45 min