Dermaplaning tretman

Tijekom tretmana se koristi jednokratni mali skalpel kojim se nježno uklanja površinski sloj odumrlih naslaga stare kože, ostavljajući iza sebe svježu, glatku i svjetliju put. Slijedi lagani enzimatski piling, ampula i krioterapijska masaža za instant sjaj.

Tretman je primjeren za sve tipove i stanja kože.

Dermaplaning tretman se preporučuje kod dehidracije i umornog izgleda kože. Tretman ublažava manje linije i sitne bore, podržava tonus kože, usporava znakove starenja i ujednačava ten.

To je jedan od učinkovitijih i popularnijih tretmana za piling lica koji je u našem salonu dostupan klijentima. Dermaplaning tretman se može koristiti zasebno ili u kombinaciji sa ostalim tretmanima za njegu kože. Dermaplaning pomaže otkriti vašu blistavu i zdraviju verziju kože. Nakon samog tretmana, vaša koža je meka, zdrava, blistava i sjajna, i u potpunosti k bez ikakvog crvenila ili iritacije. Od svih tretmana lica, niti jedna od njih ne ostavlja kožu lica jasnom ili mekom poput Dermaplaninga!

Za vrhunske rezultate u našem salonu Dermaplaning tretman volimo koristiti u kombinaciji sa LED kromoterapijskom maskom ili kisikom.

Trajanje tretmana: 60 minuta