Dr. Hauschka tretman za zrelu kožu

Tretmani lica - Dr. Hauschka organski tretmani lica

Dr. Hauschka tretman za zrelu kožu

Starenje utječe na stanje naše kože. S vremenom se koža sve sporije obnavlja, pojačano gubi vlagu i sve se više isušuje pa nastaju bore i tkivo se opušta, a koža više ne izgleda vitalno kao prije. Smanjuje se i stvaranje sebuma i izlučivanje vlage/znoja što znači da je koža manje zaštićena i postaje osjetljivija na vanjske utjecaje. Starenje je neizbježan proces, no često neadekvatnom njegom i stilom života pridonosimo prijevremenom starenju kože. Da bi se usporio proces prijevremenog starenja kože, a koža potakla da i dalje samostalno obavlja sve svoje funkcije, potrebno ju je istovremeno tretirati izvana i iznutra; izvana kvalitetnom njegom, a iznutra uravnoteženom prehranom.

Dr.Hauschka tretman za učvršćivanje kože posebno se preporučuje za njegu kože nakon 40-e, iako u ovom tretmanu mogu uživati i mlađe osobe kod kojih se može primijetiti prijevremeno starenje kože (osobe koje svoje lice puno izlažu suncu, osobe koje imaju nasljednu sklonost prijevremenom stvaranju bora ili imaju slabije vezivno tkivo). U tom se slučaju biraju preparati koji odgovaraju posebnim zahtjevima mlađe ali zahtjevnije kože, a tretman obuhvaća:

Kupku za stopala, masažu stopala i potkoljenica, opuštanje vrata i glave, opuštanje i istezanje ruku i prstiju, čišćenje lica i dekoltea, toniziranje, limfnu stimulaciju, poseban tretman kože lica, vrata i dekoltea te područja oko očiju, masku, masažu dekoltea i dnevnu njegu.

Trajanje 80 min Cijena  350 kn