Detoksikacija

Tretmani tijela - Prirodna njega tijela

Detoksikacija putem stopala

1

Tretman za detoksikaciju stopala započinje toplom mirisnom kupkom na bazi Himalajske soli, prirodnog bilja i esencija, slijedi tretiranje stopala koje uključuje lagane kretnje i nježne pritiske na refleksne zone stopala, upotpunjene sa čistim eteričnim uljima, spojevima koji imaju status prirodnih lijekova.

Kombinacija ulja koja se koriste u ovom duboko opuštajućem DETOX tretmanu, imaju svrhu na suptilan način potaknuti i stimulira tijelo na eliminaciju tosina. Pritisci na mrežu refleksnih točaka stimuliraju unutrašnje organe. Kapanjem esencija na refleksne točke na stopalima, oslobađa se energetski protok putem impulsa koji nastaju kontaktom vrhova prstiju i refleksnih točaka. Protočni impulsi i vibracija esencijalnih ulja, dalje slijede nervne puteve u tijelu.

Toksini, gubitak kisika u tijelu i oštećenja tkiva čine prekid i energetski disbalans u tijelu. Prakticirajući detoksikaciju putem stopala uspostavljamo prekinuti energetski krug, jačamo oslabljena ili ozlijeđena mjesta, neutraliziramo toksine, povećavamo količinu kisika u stanicama i balansiramo PH tijela.

Eterična ulja aplicirana na stopala putuju cijelim tijelom i utječu na svaku stanicu, uključujući i kosu, te potiču detoksikaciju.

Djeluje protiv celulita i potiče izlučivanje toksina čisti kožu lica i tijela i osvježava umornu kožu jača imunološki sustav i djeluje preventivno na gripe i prehlade pomaže kod teških nogu i bolnih stopala opušta živčani sustav i oslobađa napetosti iz tijela.

– djeluje protiv celulita

– čisti kožu i tijelo

– jača imunološki sustav

– potiče obnovu oštećenih stanica

– pozitivno djeluje na psihu i tijelo

– osvježava umornu kožu

– djeluje preventivno na gripe i prehlade.

Trajanje tretmana: 45 minuta

lotus