Himalay AROMAWRAPP

Tretmani tijela - Prirodna njega tijela

Himalay AROMAWRAPP tretman

8bd5ce0d-a4f6-47c8-9221-614f28290317

Kroz cijelu godinu, pogotovo u ljetnim mjesecima, jedan od najpopularnijih tretmana/rituala iz naše ponude. Duboko opuštajući D-tox tretman, rješava tijelo viška tekućine, revitalizira i dubinski hrani kožu. Uključuje 70min čistog užitka, koji započinje pilingom himalajskom solju, slijedi zamatanje u aromatični body wrapp i završava laganom limfnom stimulacijom cijelog tijela.

Tretman završava 20 minutnom limfnom drenažom.

Trajanje tretmana: 70 minuta

lotus

Više:

Himalajska sol najčišća je sol na Zemlji. Podrijetlom je iz pramora, nezagađenog ekosustavom starog više od 250 milijuna godina.
Sadrži 84 minerala i elemenata u istom omjeru u kojem se nalazi i u našem organizmu. Između ostalog sadrži i kalij, kalcij i magnezij (ta tri elementa pomažu tijelu da postigne ravnotežu obnavljajući tekućine i nadopunjavajući zalihe elektrolita npr. kad se pojačano znojimo), ne sadrži adjetive. Kopa se u podnožju Himalaja, pere se i suši na suncu, te ručno melje, kako bi se sačuvale sve vrijednosti i dale joj posebnu ulogu opisanu imenom KRALJEVSKA SOL.

himalay salt (1)

Himalajska kristalna sol sazrijevala je više od 250 milijuna godina pod jakim tektonskim tlakom (u podnožju Himalaja), daleko od ikakvog vanjskog utjecaja i zagađenja.

Zajedno sa čistom izvorskom vodom, Himalajska kristalna sol nudi sve prirodne elemente identične elementima u ljudskom tijelu.

U terapeutske svrhe himalajska sol se može koristiti kao napitak, kupka, kao oblozi (zavoji), za ispiranje i za inhaliranje. Slana kupka od himalajske soli posebno se preporuča kod:

·        Različitih kožnih bolesti,
·        Uboda insekata, žuljeva ili rana,
·        Akni, osipa, problematične kože
·        Infekcija sinusa i upala uha,
·        Začepljenog nosa, gnojnog grla, astme, bronhitisa, infekcija,
·        Reume i bolesti zglobova.
·        Atletskog stopala, umornih i bolnih stopala

U studiju himalajsku sol koristimo za pilinge, komprese, kupke za ruke i stopala.