Piling od Epsom soli

Tretmani tijela - Prirodna njega tijela

Piling od Epsom soli

molka080700024 (1)

Redovitim pilingom koža postaje svilenkasto glatka, prokrvljena i mekana, a istodobno se uklanjaju mrtve stanice kože i potiče njezina regeneracija. Rezultat je prekrasna i zdrava koža, koja će odmah nakon pilinga biti vidljivo mekša i sjajnija.
Epsom soli opuštaju mišiće, smanjuju bolove u mišićima i čak mogu odstraniti simptome prehlade i gripe. Izniman je i njihov opuštajući učinak tijekom duljeg stresnog razdoblja. Zbog alkalnog učinka, Epsom soli koriste se u tretiranju reume i artritisa, otklanjaju bol i izvlače otrovne tvari kroz pore kože, naročito dobro djeluju na celulit.

lotus

S energetskog stajališta, magnezijev sulfat razgrađen u posudi vode stvara statično, ujedinjeno električno polje. Uranjanjem u to polje pomažemo neutralizirati suvišna električna punjenja u tijelu, odnosno stvaramo magnetsku ravnotežu. Što znači da oblozi od Epsom soli ili kupke na bazi ove soli mogu uništiti učinke niskog stupnja zračenja (takav stres nastaje uslijed zračenja od televizora ili monitora od kompjutera) ili mučnine izazvane letom zrakoplova iz jedne vremenske zone u drugu.

Trajanje tretmana: 30 minuta