Radionice

„ČAKRE – sedam boja duge u nama“

Osim našeg fizičkog tijela mi posjedujemo i suptilno ili (dugino tijelo) kojeg čini sustav čakri -dragocjen djelić slagalice naše ljudske svijesti. U indijskoj filozofiji ČAKRE predstavljaju sedam središta suptilne energije koje se protežu od baze kralježnice do tjemena. Svaka ČAKRA je kotač ili spremište vitalne energije, koja se naziva pranom i protječe kroz cijelo tijelo. Ako energija u bilo kojem od tih središta postane blokirana, narušava se i tjelesno i emocionalno zdravlje.

Kao što emocije utječu na naše disanje, razmišljanje, srčanu frekvenciju i metabolizam, tako i aktivnosti različitih čakri utječu na naše žlijezde, oblik tijela, kronične bolesti, misli i ponašanje. Primjenjujući razumijevanje sustava čakri i razne prirodne tehnike, možemo utjecati na svoje ČAKRE, svoje zdravlje i svoj život.

Na radionici „ČAKRE  – sedam boja duge u nama“  naučiti ćeš što su ČAKRE i kako ČAKRE funkcioniraju, otkriti ćeš dublje razumijevanje ljudskog energetskog tijela i drevne mudrosti sustava teorija čakri. Kroz cjeloviti pristup pokazat ću ti tehnike samopomoći kojima ćeš balansirati, energizirati, po potrebi stimulirati ili umiriti te podržati rad vlastitog sustava čakri, dobit ćeš vrijedan alat koji će ti omogućiti da s razumijevanjem održavaš i balansiraš svoje optimalno zdravlje i vlastitu ravnotežu te da se otvoriš prema novim životnim idejama.

 

„Tok našeg života, naše navike, naše zdravlje i mentalno shvaćanje, u stvari povijest našeg života napisana je bojom, formama i linijama koje obuhvaćaju energetska polja nekoliko naših razina postojanja ili svjesnih stanja“

Ronald Beesley

 

Radionica ČAKRE voditi će te putem upoznavanja, istraživanja i ojačavanja vlastitog središta suptilne energije, kreativnosti, samodiscipline, ljubavi, komunikacije, mudrosti i duhovnosti..

Individualne i grupne radionice na temu ČAKRI održavaju se u prostorijama AyA – Holističkog studija.

Upite na mail: ayaholistickistudio@gmail.com