BARS TRETMANI (ACCESS CONSCIOUSNESS)

Da li znate da postoje 32 točke na vašoj glavi koje kada se nježno dodirnu, snažno i lako otpuštaju sve ono što vas koči i ne dopušta vam da primate?

Ove točke sadrže sve misli, vjerovanja, emocije i razmišljanja koje ste pohranili u bilo kojem životu.


BARS TRETMANI DAJU MOGUĆNOST DA SVE OTPUSTITE!

Dobivamo više prostora, svjesniji smo sebe, svoga tijela i svega oko sebe.

I šta je sve tada moguće, koje sve nove mogućnosti imamo u životu?

Pokretanjem BARS-a raspršujete električni naboj polariteta pohranjen u vašem mozgu. To je poput aktiviranja kompjuterskog virusa svijesti koji vam razotkriva gdje djelujete pomoću auto-pilota umjesto svijesti, odbijanja umjesto primanja.
Kada pokrenete bars-e vaši moždani valovi se usporavaju dopuštajući pristup modelima ponašanja, sustavima vjerovanja i točkama gledišta koje koristite od vašeg djetinjstva ili iz nekog bivšeg života. Vi tako stvarno postajete prisutniji u svom životu, a prošlost se više ne projicira u budućnost na isti način. Pokretanjem svojih bars-a vi doslovno mijenjate vjerojatnosti budućih mogućnosti.

BARS tretmani se mogu koristiti za ubrzavanjem i olakšavanje promjene na svim područjima vašeg života.

Kome je Bars tretman namijenjen? SVIMA!

Dodirom određenih točaka na glavi nestaju negativne misli i stavovi pa i depresija
Aktiviranje barsa, točaka koje se nalaze na glavi, nalik je ulasku u “hard disk” našeg mozga i brisanju nekorisnih datoteka. Što više beskorisnih podataka izbrišemo to više prostora dobivamo da kreiramo ono što istinski želimo. Laganim dodirom barsi se aktiviraju i tako omogućuju energiji da teče i da se otpuste stavovi koji priječe naš razvoj. 

“The Bars” se sastoji od 32 točke na glavi koje čuvaju memorirane elektromagnetske komponente svih naših misli, ideja, stavova, odluka i vjerovanja koje smo ikada imali o liječenju, tijelu, kontroli, svjesnosti, kreativnosti, energiji, starenju, seksualnosti, novcu… Svaka misao, ideja ili stav koji postanu tvrdokorni ograničavaju našu sposobnost da privlačimo nove i svježe ideje pomoću kojih bi kreirali bolju stvarnost.

Ovo je dodir koji oslobađa putem
Bars metode za pristup svjesnosti (Access Consciousness), 

‘Svaka od 32 točke na glavi odnosi se na jedno područje u našem životu na sve dobro i loše što nam se događa. Naši stavovi su zapravo razlog zašto imamo život kakav imamo, s određenim problemima, bolestima itd. Tehnika se izvodi na vrlo jednostavan način. Laganim dodirom točka na glavi cijeli naboj pohranjen u njima se prazni i oslobađa nas. Prednost ove tehnike je što su promjene vidljive vrlo brzo i u svim sferama života. Osoba koja prima tretman uopće ne mora znati što se otpustilo i iz kojeg vremena, niti se suočavati s prošlošću da bi poboljšala svoju sadašnjost’.

Jednostavno, otpuštate sve što vam ne treba i tako stvarate prostor za nešto novo, što vam više odgovara u ovom trenutku .

Tretman obiično traje od 60-70 min, ne zahtijeva nikakve prethodne pripreme i ovisno od slučaja potrebno ga je ponoviti.

Trajanje

60
minuta

Cijena

500 kn (66,365 €)

Paket (5)

Rezervacija termina

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.