Kako vas vodimo?

Želja nam je da budemo vaše mjesto kojem se vraćate po svoj trenutak mira, pažnje i njege, u stručne i posvećene ruke naših teraputa. Zato je vaše iskustvo s nama potpuno u službi vaših potreba, želja i na obostrano zadovoljstvo.

Možemo se družiti povremeno i bez smjera ili vas možemo voditi od početka u skladu s vašim vremenom i mogućnostima prema cilju vaših potreba.

Što to znači?

Koji god da je razlog vašeg dolaska: potreba za njegom lica, estetika ili određena problematika tijela, želja za regeneracijom i revitalizacijom sustava, ili jednostavno malo vremena i brige za sebe, naša sugestija je da dolasci budu smisleni i vođeni.

To znači da na osnovu vaše potrebe kreiramo ili savjetujemo program samo za vas, koji koristite u skladu s vašim ritmom i mogućnostima.

Bilo da radimo s licem, tijelom ili općim sustavom, krećemo s vašom željom i početnom dijagnostikom na osnovu koje određujemo ostale tretmane i dolaske.

Iz tog razloga kada nam prvi put dolazite ili se odlučujete na određeni program (njega lica ili tijela, anticelulitni tretmani) naša je preporuka krenuti sa uvodnim tretmanima.

Na taj način se upoznamo i sigurni smo da vas vodimo i savjetujemo na najbolji način za vas.

Njega lica – Uvodni tretmani za lice

Pri prvom dolasku radimo uvodni tretman kako bi dobili sve potrebne informacije o vašoj koži i time odredili program tretmana sa ciljem njege, poboljšanja stanja kože ili antiaginga.

Sastoji se od:

  • Upitnika koji prolazite s terapeutom
  • Analiza kože
  • Odlučiti ćemo i pojasniti koji je savršen tretman lica za vas

Bazni tretman uključuje:

  • Temeljito čišćenje lica kako bi optimizirali upijanje aktivnih sastojaka
  • Piling, odstranjivanje nečistoća, serum, kremu za lice
  • Relaksirajuća masaža lica i hranjiva maska prilagođena vašem stanju kože

Uvodni tretman za lice je Veganski tretman lica u tri varijante, od kojih koristimo onaj koji je za vas najprikladniji;

Savjetovanje

Na kraju ćete dobiti detaljnu analizu vašeg stanja kože. Prokomentirati ćemo kozmetiku koju sada koristita i dati smjernice za optimalnu njegu. Naš je holistički pristup i koristimo isključivo organsku kozmetiku koja potpuno neinvazivno podržava prirodan ritam i regeneraciju kože.

Daljnji dolasci

U skladu s analizom i vašim željama planiramo daljnje tretmane i dolaske. U ovisnosti da li želite postići ili održavati rezultate odlučujemo frekveneciju dolazaka.

Preporuka: Paketi za lice

Detaljnije pogledajte na Tretmani lica

Holističke masaže – Uvodni tretmani za tijelo

Uvodni tretman za masažu tijela je onaj koji će nam dati sve vrijedne i potrebne informacije o vašem trenutnom stanju i prisutnoj simptomatici. Na osnovu dijagnostike i razgovora s vama, savjetujemo vam daljnje dolaske i ritam.

Uvodni tretmani:

Nakon uvodnog tretmana i konzultacija, savjetovati ćemo vas i preporučiti daljnje dolaske.

Preporuka: Terapijski paketi masaže

Rituali tijela

Uvodni tretmani za spa rituale i tretmane tijela

Spa rituale tijela sačinjava bogata hranjiva njega i kombinacija tretmana osmišljenih da vam vrate osjećaj unutarnjeg mira, spokoja i vlastite cjelovitosti. Poput koreografije izvode se u slijedu, pa za najbolji učinak preporučamo krenuti s našim vodstvom.

Nakon uvodnog tretmana i konzultacija, preporučiti ćemo vam ritam dolazaka u skladu s vašim željama i potrebama. Kada želite tretmanima postići određeni cilj, svakako ćemo prepručiti izvrstan odabir paketa i pogodnosti. Svi paketi su kreirani na osnovu odličnih rezultata i povratne informacije naših klijenata.

Preporuka: Paketi

Znate li? Himalayaski body wrap je naš “clients’ best choice” kao AyA poklon

AyA mudrost

Vrijeme posvećeno sebi odražava se na sve aspekte života. U osjećaju mira, unutarnje radosti, stabilnosti, inspiracije i produktivnosti.

Zato smatramo da vrijedi početi od samog sebe, njegovati i hraniti taj odnos koji zauzvrat oplemenjuje svaki drugi i naš život.

Volimo vaša pitanja, rado vas savjetujemo i educiramo.

Hvala vam.

S ljubavlju,
AyA

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.