SAMOMASAŽA

Ritual brige o sebi nikada nije sebičan čin. Baš naprotiv. Za mene on znači upravljanje darom kojeg sam dobila kako bih ga ponudila drugima. Kad god možemo pružiti si potrebnu njegu lica, ne činimo to samo za sebe, već i za mnoge druge čiji život dodirujemo svojim pozitivnim vibracijama. 

Dobro došli u Face Metamorphosis program prirodnog pomlađivanja pomoću samo masaža. Hvala vam što ste došli na moju stranicu i odabrali put prema prirodnoj ljepoti. Vaše lice čeka da otkrijete njegovu skrivenu ljepotu.“

S ljubavlju, 

Damira

Jeste li znali da redovita masaža lica pomaže u proizvodnji prirodnog kolagena? Također, masaža lica potiče rad limfnih žlijezda i izbacuje toksine, čineći kožu čistijom i sjajnijom, te održava tonus mišića koji zateže lice i izglađuje bore. Masaže lica se ubrajaju u najučinkovitije alate za pomlađivanje, no često zbog brojnih privatnih i poslovnih obaveza te brzog načina života nemamo dovoljno vremena za posjete salonima ljepote i profesionalne tretmane.

Za sve vas koji nemate vremena za česte odlaske u salon, ali i one koji žele naučiti kako svoju kućnu njegu lica pretvoriti u visoko-učinkovit ritual pomlađivanja, detoksikacije i potpune obnove kože lica, Aya je osmislila program samo-masaža lica, dostupan putem video lekcija.

Program je inspiriran drevnom praksom svakodnevne samo-masaže lica koja se stoljećima provodi na Dalekom istoku i koja je jedna od glavnih razloga zbog kojeg Azijske žene održavaju mladolikost i napetu kožu i u zrelijoj životnoj dobi.

I još nešto. Kada izvodite praksu samo masaže, sebi poklanjate čaroliju ženstvenog rituala ljepote. Za ženu su rituali put u ljepši i ispunjeniji život, putem rituala povezujemo se sa sobom i što se više opuštamo, dopuštamo sebi više prostora za uživanje u vlastitom životu.

Što ćete naučiti u programu samo-masaža lica?

  • Prirodne tehnike pomlađivanja, anti-aging masaža i zaglađivanja bora
  • Manualni, „kućni“ Face-lifting, kojim se podiže tonus mišića i kože
  • Metode detoksiciranja, limfne drenaže i oživljavanja umorne kože
  • Tehnike opuštanja nagomilanih napetosti u mišićima lica
  • Kućnu varijantu fantastične bukalne ili intraoralne masaže lica, koju obožavaju svjetske zvijezde
  • Cupping terapiju lica, Gua Sha
  • I još mnogo toga

Sve tehnike koje nudimo, bilo za samo-masaže ili vježbe lica, su sigurne i prirodne. Ukoliko imate dermatološke probleme, molimo da se prije početka ipak posavjetujete s vašim dermatologom. Za prave rezultate treba malo strpljenja i puno redovitosti, no oni neće izostati. Krenite polako i gledajte kako se vaše lice pomlađuje, a izgled u ogledalu transformira iz dana u dan.

Veselimo se vašem uspjehu, uz želju da otkrijete vašu istinsku ljepotu na putu izgradnje vaše najbolje verzije, u kojoj se god životnoj dobi nalazili!

Trajanje

-
minuta

Cijena

-

Paket (5)

Rezervacija termina

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.