PRIRODNI FACE LIFTING

Prirodno pomlađivanje i modeliranje lica


U prirodnoj holističkoj medicini prevencija je najvažnija stavka, važnija je i od samog liječenja. Ovo je nit vodilja kojom se vodimo u prirodnim lifting tretmanima za njegu i održavanje lica.


“Lice je ogledalo ukupnog psihičkog i fizičkog zdravlja osobe, to je most između unutarnje i vanjske ljepote”


Tijekom prirodnih Face lifting tretmana lica ulazimo u duboke strukture vašeg lica te pokrećemo tjelesne procese na svim razinama u svrhu oslobađanja lica, vrata i dekoltea dugogodišnjih slojeva napetosti i prirodnog podizanja tonusa.

Manualnim metodama utječemo na vitalnost najtvrđih struktura: kosti glave i lica, tetive, ligamenti, fascije, mišiće i kožu. Tijekom tretmana lice se tretira iznutra (intraoralno) i izvana. Putem akupresurnih točaka djelujemo na najsuptilnijim razinama, pokrećemo energije koje kolaju meridijanima i tako djelujemo na ravnotežu cijelog sustava.

Fascinantne transformacije lica postižemo na potpuno prirodan način, one se događaju kada vještinu i umijeće usklađujemo s prirodom, a, prvi korak je uvijek razumijevanje i poštivanje vaše prirodne anatomije lica.

Prirodnim Pro-aging metodama za mladolikost i redovitim masažama lica otkrivamo izvornu ljepotu vašeg lica.

Tajna transformativnih tretmana za podizanje i preoblikovanje lica krije se u spoju prirodnih holističkih terapija, organskih proizvoda i naprednih rekonstruktivnih lifting masaža koje djeluju iznutra i izvana. Obuhvaćaju glavu, vrat, lice i cjelokupni sustav te na prirodan način, manualnim metodama toniraju i konturiraju pravilan oval i vraćaju osmijeh na lice.

Ovdje se radi o potpuno prirodnim i neinvazivnim lifting metodama za podizanje lica uz koje vam ne trebaju Botoks ili fileri, ali se oni mogu savršeno uklapiti ukoliko ih već koristite. Naši tretmani pomlađivanja nisu klasične masaže niti kozmetički tretmani, već dubinske terapije i ceremonije za harmoniju, sklad, ljepotu i mir, putem razmjene energija.


Rezervirajte svoju prirodnu terapiju za pomlađivanje..
.

Face Metamorphosis tretmani

DETALJNIJE

Sculpturalni lifting & bukalna masaža

DETALJNIJE


“Pravom umjetniku istinski lijepo je ono lice koje, osim od lijepe vanjštine, blista istinom u Duši.”

Mahatma Gandhi

Trajanje

-
minuta

Cijena

-

Paket (5)

Rezervacija termina

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.