Holističke masaže

Prisutnost u dodiru, potpuna posvećenost terapeuta, znanje i senzibilnost da prepoznamo vaše trenutno stanje, kao i vaše potrebe, inteligencija i mudrost prirode kroz pomno odabrana eterična ulja, podržavajući ambijent, mirisi čaja; iskustvo koje vas dovodi u prirodno stanje mira, jasnoće i lakoće. 

Naše masaže izvode se u ugodnim i mirnim prostorijama u opuštajućem spa ambijentu. Trenutak kada zakoračite u naš prostor esencijalni mirisi odvest će vas u neki drugi svijet, miljama daleko od stresa.

Masaža je drevni oblik metode liječenja, koji se koristi već tisućama godina. Holistička masaža, putem dodira, kombinira terapijsko i iscjeljujuće djelovanje na tijelo i neurološki sustav. Uvodi ih u duboko opušteno stanje sa svrhom homeostaze, prirodne regeneracije. 

U dubokom i potpuno opuštenom stanju, tijelo se regenerira i uspostavlja unutarnju harmoniju i sklad. Automatski i bez svjesne namjere reguliraju se svi veći poremećaji i nastaje ravnoteža unutar tjelesnih, umnih i duševnih procesa.

Koji su učinci i prednosti holističke masaže?

Holistička masaža je tretman usmjeren i vođen načelima pojačane osjetilne percepcije, svijesti i kvalitete dodira što holističkom terapeutu omogućava da u radu s klijentom primjenjuje tehnike i vještine prilagođene na odgovarajući način za svaku osobu.

Svaki tretman prilagođen je trenutnom energetskom stanju klijenta, njegovim jedinstvenim potrebama, fizičkim karakteristikama i razini stresa.

Drevna indijska poslovica glasi da bolesti ne prilaze onom tko se masira redovito.

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.