KINESIO BEAUTY TAPING(trakice za lice)

Upoznajte omiljenu žensku metodu za brisanje bora i prirodnu noćnu njegu! 


Često ste u žurbi i nemate vremena za njegovanje u salonu. Znate li da postoje vrlo korisni i jednostavni beauty alati za prirodno održavanje lica kod kuće? KinesioBeauty metoda tapiranja lica šarenim trakicama jedna je od njih. 


Na kojem principu kinesiobeauty funkcionira? ⠀


Kinesiotape je elastična traka izrađena od pamuka (u većini slučajeva), s jedne strane prekrivena je slojem hipoalergenskog ljepila. Elasticitet trake je vrlo sličan elastičnosti naše kože. Nakon aplikacije traka se može nositi 1-8 sati na licu i 5-7 dana na tijelu. Ljepilo na traci je hipoalergeno (ukoliko su trake visoke kvalitete). 
Kada se nanesu na lice, trakice podižu kožu preko mišića i ligamenata, a kao rezultat poboljšava se protok krvi i limfe, normalizira se rad i tonus mišića (hipo / hipertenzije), smanjuju se bolovi, peglaju se borice..
Estetski Kinesiotaping za lice osobno koristim često, kao preventivnu metodu za pomlađivanje kod kuće. 
Kinesio Beauty taping metodom možete učinkovito poboljšati kvalitetu vaše kože, pokrenuti višak tekućina, eliminirati mišićne spazme i ispeglati neželjene borice na vrijeme! 


Trakice djeluju od trenutka kada ih primijenite – do trenutka kada ih uklonite s lica 24/7 i odličan su alat za žene koje nemaju vremena. 

Upišite tečaj estetskog kinesiotapinga za lice 
ili
Rezervirajte KinesioBeauty modelirajući tretman lica koji uključuje Lifting masažu & KinesioBeauty tejping 

Trajanje

-
minuta

Cijena

-

Paket (5)

Rezervacija termina

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.