Holistički Beauty rituali za pomlađivanje i njegu lica

Lice govori jezikom emocija. Pristupamo mu s ljubavlju, posvećeno i s puno pažnje koju svako lice zaslužuje.

Naše emocije i koža usko su povezane. Upravo je naša koža jedan iznimno osjetljiv organ koji vrlo lako reagira na emocije i često nas podsjeća da su Um, Duša i Tijelo u konstantnoj i nedjeljivoj vezi – usko povezani.

Sva naša unutarnja stanja i promjene su lako vidljive na površini kože i upravo radi tog izuzetnog senzibiliteta, kožu možemo koristiti kao barometar putem kojeg dijagnosticiramo raspoloženja, navike, prehranu, stanja. Zapravo na licu možemo iščitati čitave živote.

Upravo su simptomi i razne promjene na koži signali putem kojih naše unutarnje biće pokušava komunicirati sa nama. Na taj način želi usmjeriti pažnju da živimo u harmoniji i skladu sa sobom. To je poziv koji nas vodi na putu prema zdravom i uravnoteženom životu.

“Holistički beauty rituali lica jedinstven su spoj prirodnih sastojaka, iscjeljujućih dodira, energije, mirisa i dubljih spoznaja o koži i duši. Bude u vama ono iskonsko, ženstveno, prirodno i neodvojivo. Svaki tretman iznova podsjeća vas na snagu ravnoteže između tijela, uma i duha, budeći pritom vlastitu senzualnost, ženstvenost i životnost”.

Kreirajući rituale za Ayu došla sam do spoznaje da rituali imaju svoju svrhu, a to je pokazati nam put prema unutarnjem zadovoljstvu. Tako rituali postaju sveti način na koji brinete o sebi, svojoj duši dok u isto vrijeme brinete o svojoj koži.

Potpuna prisutnost i umijeće dodira sa probranim sastojcima iz božanskog vrta prirode čine svaki beauty ritual individualnim i duboko terapeutskim iskustvom. Posvećenost i pažnja imaju harmonizirajuće i blagotvorne rezultate na kožu i dušu, što čini bitnu razliku između rituala i ostalih estetskih tretmana.

Svaki ritual može biti prilagođen samo za vas.

“Kulturološke norme, tradicije i običaji govore nam da je ljepota čisto vanjsko iskustvo, a ne duhovno. Kao rezultat takvog površnog vjerovanja, neprestano tražimo validaciju izvana, a ne iznutra. Kada razumijemo i prihvatimo holistički pristup, počinjemo dodirivati nešto puno dublje, počinjemo otkrivati svoju unutarnju ljepotu i razumijevati naše autentično Ja”.

Svojim iskustvom i znanjem usmjeravam vas na tom putu. Entuzijazam i ljubav prema radu vam bezuvjetno poklanjam.

Damira

Zašto su prirodne masaže lica tako učinkovite s neosporivim rezultatima?

U holističkoj praksi ruke terapeuta su primarno oruđe. To su ruke koje znaju, koje slušaju i komuniciraju, a, njihova su podrška razne ostale prirodne neinvazivne metode. Bez pokreta nema protoka niti života u koži, i zbog toga se koža iscrpljuje, izgleda umorno i ubrzano stari. Upravo zato su u mom primarnom terapeutskom fokusu napredne masaže lica, koje sloj po sloj oslobađaju lice godina nagomilanih napetosti. Učinak holističkih naprednih masaža je odmah vidljiv jer poput cvijeta otvaraju lice i otkrivaju tajne holističke ljepote. Puno su više od same relaksacije i imaju niz dobrobiti koje su odmah osjetne i vidljive na koži i u licu.

Nabrojati ćemo samo neke od njih:

Detox efekt: Većina facijalnih masaža stimulira limfni sustav koji se nalazi točno ispod kože i znatno doprinosi zdravlju kože. Nježno obrađujući taj sustav pomažemo da se izbace razne nečistoće i stagnacije koje mogu negativno utjecati na vitalnost kože..

Podizanje lica: Prirodna alternativa raznim invazivnim zahvatima i procedurama, napredne masaže lica pomažu da osjećaj godina na licu bude graciozan, ciljano treniraju kožu da i tijekom vremena zadrži zdravu svježinu, tonus, punoću i sjaj.

Skulpturiranje i konturiranje: Skulpturalna masaža lica je između ostalog, čudesan alat za reduciranje natečenog izgleda i uklanjanje zaostalih tekućina koju nosimo na licu.

Dubinskim radom na vezivnim tkivima i fascijama lica, pomažemo naglasiti vašu prirodnu strukturu kostiju, tako da se postepeno otkrivaju vaše idealne konture lica; posebno linija čeljusti, obraza i očiju.

Pomlađivanje: Tenzije, stres i napetosti na licu nosimo svi, dovode nas do smanjene cirkulacije krvi i limfe u licu. Te blokade, kroz vrijeme stvaraju umoran izgled, kožu bez života i sa znakovima prijevremenog starenja. Kvalitetna masaža lica se brine o svim ovim simptomima, osnažuje prirodni flow, dubinski hrani i njeguje. Rezultati su instant pomlađena i sjajna koža!

Kako i što odabrati?

Sezonski osmišljavamo teme tretmana za lice koje su usklađene s ritmovima prirode. Na taj način rezultati dobivaju na snazi, imunitet kože postaje jak, a, senzibilitet kože podržan.

Prije tretmana uvijek ćete biti konzultirani i savjetovani o najprikladnijem smjeru za vaše trenutno stanje kože.

Za prvi dolazak i uvodni tretman preporučamo Veganski tretman lica u tri varijante.

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.