PlasmaSkin tretmani

Tridesete i četrdesete su period kada mnoge žene počinju razmatrati različite opcije koje nudi estetska medicina, ali još nisu spremne odvažiti se na nešto invazivnije tretmane koji podrazumijevaju kirurški pristup.

U tom slučaju, preporuka su učinkovite PlasmaSkin metode pomlađivanja koje, zahvaljujući najsuvremenijoj Plasma tehnologiji, ali i stručnosti, vještinama kozmetičarke, mogu postići doista fascinantne rezultate na vašem licu i tijelu. Sliku br. 2. bi trebalo uklopiti u tekst

Mnoge se žene također suočavaju s ožiljcima od odraslih akni, pigmentacijom i staračkim pjegama zajedno s naborima na gornjim i donjim kapcima i podočnjacima. Svi ovi problemi s kožom mogu se izbrisati uz pomoć procesa koji djeluje na smanjenje opuštenih tkiva ispod kože.

  Trajanje

  -
  minuta

  Cijena

  -

  Paket (5)

  Rezervacija termina

  Posebne pogodnosti

  Poklon bon

  Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

  Pokloni bon

  Kartica vjernosti

  Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

  Teme mjeseca

  Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

  Rezervacija termina

  Beauty paketi

  Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

  AyA paketi

  Newsletter

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.