Kućna pravila

Zaslužujete najviši standard usluge i iskustva. Iz tog razloga, kućna pravila nam služe kako bi očuvala kvalitetu rada Aye, te poštovanju vašeg i našeg vremena.

Rezervacije termina

Usluge AyA studija moguće je koristiti jedino uz prethodnu najavu i rezervaciju termina. Najbolji način je telefonski kako bi vam mogli posvetiti vremena i odgovoriti na pitanja vezanih za tretman.

Ukoliko smo posvećeni klijentu tijekom vašeg poziva, biti ćete nazvani u prvom slobodnom trenutku.

Otkazivanje termina

Cijenimo vaše vrijeme, i molimo vas za isto.

Najmanje 24h ranije moguće je zakazani termin otkazati ili zamijeniti vrijeme dolaska. U suprotnom, ukoliko se termin otkazuje/odgađa na dan dolaska ili se ne pojavite u dogovorenom terminu, prilikom sljedećeg dolaska biti će vam naplaćena ukupna cijena propuštenog termina.

Poklon bonovi i vaučeri

Za poklon bonove i vaučere (ne)dolazak ili otkazivanje na dan dolaska, kompletna vrijednost usluge smatra se iskorištenom. Poklon bonove i vaučere potrebno je iskoristiti unutar 3 mjeseca od datuma kupovine. Nakon isteka navedenog roka kompletna vrijednost usluge smatra se iskorištenom.

Tretmani u paketima

Za tretmane u paketima, nedolazak ili otkazivanje na dan termina, rezervirani tretman iz paketa smatra se iskorištenim.

Kašnjenje na tretmane

Ukoliko kasnite više od 15 minuta a niste nas obavijestili na vrijeme, vaša usluga će biti naplaćena u cijelosti. Vaš će terapeut utvrditi postoji li dovoljno vremena za početak tretmana. Bez obzira na duljinu trajanja tretmana odgovorni ste podmiriti puni iznos usluge.

Promocije i ponude

Spa promocije i specijalne ponude na popustu ne mogu se koristiti u kombinaciji s bilo kojom drugom ponudom, promocijom ili poklon bonom / karticom vjernosti.

Upotreba mobilnih uređaja

U Ayi njegujemo kulturu mirne i intimne atmosfere, koja čini vaše vrijeme s nama samo za vas. Kako biste se potpuno opustili i osjetili optimalni učinak i užitak vašeg tretmana, molimo vas da pri dolasku stišate ili isključite svoje mobitele.

Vaše zdravstveno stanje

Potrebno je prije svakog tretmana obavijestiti vašeg terapeuta o eventualnim zdravstvenim tegobama ili stanju koje bi moglo utjecati na izvođenje samog tretmana i vašeg iskustva.

Ugodno se odjenite

Rezervirali ste vrijeme za masažu ili Shiatsu tretman. Molimo vas odjenite ili ponesite sobom, ugodnu i laganu pamučnu odjeću.

Kako se pripremiti za tretman

Pokušajte na masažu doći praznog želuca, preporuka je pojesti lagani obrok poslije. Nakon tretmana preporučljivo je piti dosta vode, čajeva i tekućina, na taj ćete način također pomoći tjelesnim sustavima da brže isperu toksine, koji su se oslobodili pod utjecajem masaže i eteričnih ulja iz tijela.

Nakon masaže

Masažom se oslobađaju napetosti iz tijela i opušta se opći tonus mišića.

Najveći benefiti zbivaju se unutar 72 h od masaže, kada se u vašem psihofizičkom sustavu zbiva faza samoregulacije i revitalizacije. Dozvolite si to vrijeme za odmor i lakši način kretanja.

Nakon masaže ne bi vam preporučili veće aktivnosti poput vježbanja i sl.

Veselimo se vašem dolasku!
AyA Team

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.