Naša priča

Iskusite miris prirode. Dodir pažnje. Snagu mira i vitalnosti.

Upravo ste doživjeli Ayu; mirisni studio u samom centru grada koja svakim detaljem i posebno za vas kreiranim tretmanima, vraća prirodno stanje harmonije tijela, uma i duha.

Aya je sklad istoka i zapada, razumijevanja cjeline i detalja, uzroka i posljedice, čaroban svijet organske kozmetike, spoj aromaterapije, holističkih tretmana lica i tijela, terapijskih masaža, drevnih rituala, mirisnih ulja i nenametljivog luksuza čiste prirode.

O vama brinu nježne i stručne ruke internacionalno educiranog tima holističkih terapeuta, kozmetičara i fizioterapeuta, čija je radost doživjeti vas, te po potrebi educirati i pružiti cjeloviti pristup usluga i tretmana koji ste odabrali za sebe. Isključivo koristimo 100% prirodnu kozmetiku.

Vjerujemo da svaki tretman može biti opuštajuće i regenerirajuće putovanje kroz vlastiti trenutak mira. Mi vam pomažemo zastati usred užurbane svakodnevice, kako biste se vratili sebi. U tijelo. U dah.

Zašto je to važno?

U dubokom miru i stanju opuštenosti, aktiviraju se prirodni regeneracijski mehanizmi i u tom dijelu nas borave osjećaji sreće i inspiracije. Ambijent Aye, energija prostora i sve usluge osmišljene su da podrže i osnaže taj unutarnji proces. Zato je AyA iskustvo bliskosti Ljepote, Duše i Harmonije, budeći onu unutarnju i njegujući vanjsku.

Damira

Naš svijet je kakvi smo mi.
Može se desiti da otkrivajući Ayin svijet, ponovo se probudite u svom. Onaj u kojem dati vremena i prostora sebi znači osjećati više života i unutarnje radosti, vidjeti jasnije, doprinijeti svijetu oko sebe svojim mirom i ispunjenošću.

Vizijom dublje dimenzije ljepote i načinom rada stvaramo sigurno okruženje i duboko opuštajuće utočište, kojem se vraćate na svoje najomiljenije tretmane ili samo na šalicu mirisnog čaja.

O vama brinu nježne i stručne ruke specijaliziranog i internacionalno educiranog tima holističkih terapeuta, kozmetičara i fizioterapeuta. Naša je radost doživjeti vas, po potrebi vas educirati i pružiti vam iskustvo holističkog cjelovitog pristupa kroz usluge i tretmane koje ste odabrali za sebe.

Koristimo isključivo organsku kozmetiku.

Otkrivajući svijet Aye, može se dogoditi da obogatite svoj vlastiti.

Onaj u kojem dati vremena i prostora sebi znači osjetiti svoju životnost i unutarnju radost.

Vođeni smo vizijom suptilnih dimenzije ljepote. Svojim autentičnim pristupom i načinom rada za vas se trudimo stvoriti prostor podrške, utočište sigurnosti i mira, kojem se po potrebi možete vratiti po iskustvo omiljenog tretmana, samo na čašicu razgovora ili mirisnog čaja.

Dobrodošli ste!

S ljubavlju,
Aya tim

Moja priča

Damira Broz, vlasnica

Holistička terapeutkinja, Autorica Face Metamorphosis metode, Face Yoga instruktorica, Kozmetičarka, Shiatsu terapeutkinja

Ljepota nije u licu.
Ljepota je u svjetlosti srca.

Khalil Gibran

Autentičan pristup radu

Moj pristup licu je suptilan i nalazi se u prostoru vibracija putem kojih razumijevam i poštujem međusobne odnose između tijela, uma i duha.

Kao holističkoj terapeutkinji strast pronalazim u mogućnosti da vam putem svojih alata poklonim dobar osjećaj, da vas osjetim, podržim i usmjerim na putu vašeg osobnog rasta i metamorfoze.

U velikoj mjeri koristim se pojačanom percepcijom i intuicijom, moja pažnja nije usmjerena isključivo na tretiranje simptomatike koja se u nekom obliku pojavljuje na koži ili neku vrstu boli koja se manifestira kroz tijelo.

Smatram da imamo puno više razina od ove fizičke na koju smo u velikoj mjeri usmjereni i jedna od mojih vještina je približiti vam slojevitost vašeg vlastitog bića.

Put koji dijelim sa vama je put ljepote, harmonije i sklada. To su duhovni alati i vrijednosti koje prenosim kroz svoje ruke, znanja i djela.

Mudrost pronalazim u spoznaji da svako od nas ima svoju životnu misiju i priču koju s više ili manje lakoće nosi kroz život.

Cilj mojih terapija je vratiti vam prirodno stanje ljepote i osjećaj vlastite unutarnje harmonije koja se sama po sebi kasnije, putem vas širi dalje.

Slušam, osjećam i komuniciram rukama

I u svom radu koristim se rukama i potpuno prirodnim i neinvazivnim metodama kao što su intuicija, vibracije, akupresura, yoga lica, limfna drenaža, bukalna masaža, prirodni alati za lice poput Gua Sha, cupping čašice i sl., biljni pripravcima, kristalima, organskom kozmetikom, svilenim koncem, aromaterapijom i najvažnije – srcem!

Učinak holističog pristupa koji njegujem je osjećaj unutarnjeg mira i stabilnosti koji sjaji na van u obliku prirodne i zdrave vanjske ljepote.

Divno je svjedočiti svakom novom procesu transformacije koji izroni zdravo i sretno lice

Kako odabrati kvalitetnog terapeuta?

Rekla bih da ga prepoznate i osjetite kroz osjećaj povjerenja koji budi u vama.

Kvalificiran i iskusan holistički terapeut moći će vam objasniti kako i na koji način stvarate neravnotežu i kvalitetno vas voditi. Usmjeriti će vam pažnju na put zdravlja koji vas vodi do prirodne ljepote i zdravlja, vas i vaše kože.

U razgovoru sa mnom, primiti ćete smjernice o prirodnoj njezi i zdravlju tijela, emocija, uma i duha. I najmanje promjene su osjetne i vidljive u osjećaju kvalitete života.

I vrlo je moguće da ću vas razveseliti nezaboravnom masažom tijela ili lica.

U holističkoj praksi, ruke su moje primarno oruđe, zajedno sa znanjima o energetskoj i tradicionalnoj medicini.

Kontinuiran rast

Edukacije i školovanja biram po osjećaju intuicije. Njihova raznolikost i različitost daju mi širok spektar mogućnosti pristupa, alata, dubljeg razumijevanja i rada sa različitim razinama, aspektima i potrebama klijenta.

Edukacije:

 • College of Beauty Therapy, Irska, Dublin (2005)
 • Škola Aromaterapije, Zagreb (2008)
 • Školovanje za wellness terapeuta, Zagreb (2009)
 • Bioterapija po metodi Zdenko Domančić
  Zagreb (2009)
 • Wellness manager, Lovran (2013)
 • Shiatsu terapeut / praktičar (2017) Makronova, Zagreb
 • Tjelesno orijentirane psihoterapije CIR, Zagreb (2018)
 • Dugogodišnje pohađanje različitih radionica na temu cjelovitih prirodnih terapija
 • Orijentalna dijagnostika Ohashi,
  2005 Zagreb
 • Licencirana Dr.Hauschka kozmetičarka
 • Yakov Gerskovich School (Paris)
 • Edukacija za Skulpturalni Face Lifting lica i Bukalnu masažu (2019)
 • Terapeut kranio sakralne terapije
  (u procesu)
 • Multireflexology – Basic original method of facial reflexology
 • Face Yoga Instruktor (Glow in face) (2021)
 • Orijentalna dijagnostika i yoga vježbe za lice

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.