Sezonski paketi

Sezonski paketi se planiraju u skladu s ciklusima godišnjih doba, kada je vaše tijelo podržano ritmom prirode.

Cjelogodišnji paketi se mogu koristiti tijekom godine.

Određene pakete bolje je koristiti u hladnije doba, dok su neki prikladniji za toplije mjesece.

Terapijske masaže

Nakon uvodnog razgovora i početne dijagnostike, terapeut će vam preporučiti naprikladniji program za vas u ovisnosti vašeg trenutnog stanja.

Paketi masaža

 

Anticelulitni paketi

Uklonite i reducirajte celulit, oblikujte tijelo i pročistite organizam uz kombinaciju visoko učinkovitih prirodnih metoda i preparata na bazi algi, ljekovith esencijalnih ulja i čili ekstrakta.

Ponuda paketa

Slow Aging paketi za lice

Boosteri prirodnog pomlađivanja i korekcije za kožu. Želite ublažiti znakove starenja, osvježenje ili vidljivu promjenu na licu, preporuka za vas su Slow Aging paketi za lice.

Slow Aging paketi

Kada ste poželjeli promjenu ili trajnije rezultate, potrebno je da sebi posvetite više pažnje i na početku vam je potreban češći ritam dolazaka.

Zato smo s pažnjom osmislili naše programe, pakete, mjesečne ponude i teme. Planirani su i kreirani kako bi vas u potpunosti podržali, opustili i poveli u smjeru prema željenom stanju ili promjeni.

U tretmanima spajamo prirodna ljekovita svojstva biljaka, sa tradicionalnim znanjima drevnih terapija, koje kombiniramo sa naprednim kozmetičkim inovacijama i sofisticiranom estetikom.

Svi naši programi rađeni su na pricipima starih i drevnih tradicionalnih medicina koje se provlače kao tema i prilagođene su svakom tretmanu.

Zajednički cilj i svrha naših programa i paketa je “oživjeti suštinu života”.

Naša praksa posebno dizajniranih programa / paketa utemeljena je na prirodnim ljekovitim metodama u razne terapijske svrhe koje regeneriraju, produžuju zdravlje i život. Što uključuje biljne pripravke, tinkture, eliksire, organsku kozmetiku, razne vrste dodataka prehrani, duhovne i fizičke vježbe. Programi bude urođenu tjelesnu inteligenciju, utječu na stanje uma te imaju blagotvoran učinak na cjelokupnu psihu i zdravlje. Pročišćavaju tijelo i osiguravaju mu potrebnu vitalnost, ravnotežu i zdravlje.

Ne izazivaju nuspojave, blagotvorni su za cijelo tijelo, podupiru imunitet, revitaliziraju organe, pomlađuju i revitaliziraju čitav organizam.

Programi imaju brojne dobrobiti:

  • zdravim ljudima podupiru zdravlje, a bolesnima su odlični saveznici u liječenju
  • grade obrambenu barijeru protiv stresa i infekcija
  • omogućavaju tijelu da popravi narušenu vitalnu energiju i prirodni imunitet
  • prirodni su tonici za tijelo i mozak
  • štite od toksina i upala
  • mogu se koristiti sigurno u dužem razdoblju, bez ikakvih kontraindikacija
  • proljepšavaju vas iznutra na van

Zašto vas vodimo u skladu s ritmovima prirode?

Tijelo najbolje odgovora kada su njegovi unutarnji ritmovi usklađeni s vanjskim ritmovima prirode. Upravo zato, naši su tretmani sezonskog karaktera, pratimo izmjene godišnjih doba i na taj se način učinkovito prilagođavamo potrebama i željama.

Postižemo optimalne rezultate, poštujući vaš senzibilitet.

Kako planirati i što odabrati?

Radi svrhovitog i detaljnog uvida u vaše trenutno stanje, uzimajući u obzir vaše individualne potrebe i rezultata koje biste željeli postići, prilikom prvog dolaska u Ayu preporučamo vam krenuti sa AyA uvodnim tretmanima.

Nakon što smo zajedno utvrdili vaš željeni rezultat, bilo za poboljšanje zdravlja, njegu lica i/ili tijela, te smo iskomunicirali vaše želje, potrebe i mogućnosti, predložiti ćemo vam plan i program dolazaka.

Učinak

Najbolji rezultati postižu se kada se ispoštuje cjelokupni protokol paketa u određenom vremenskom periodu. O svemu ćemo vas informirati detaljnije kada se odlučite pri odabiru paketa / programa, i naravno, pratimo i vodimo vaš napredak i uvijek smo dostupni za sva vaša pitanja.

Važno je poštovati ritam kako bi se u potpunosti pokrenuli procesi obnove i autoregulacija vašeg sustava. Svaka osoba i svako stanje je specifično i najčešće zahtjeva i do nekoliko uzastopnih dolazaka kako biste postigli željeni rezultat.

Ritam dolazaka i financije

Razlika je da li već održavate svoje rezultate tj. brinete li redovito preventivno o svome tijelu i zdravlju ili ste tek na samom početku, tj. tek ste krenuli na put.

Redovito održavanje dobrog stanja (prevencija) obično savjetujemo kroz period od 4 do 6 tjedana. Kod raznih određenih zdravstvenih tegoba ili kroničnih stanja, plan dolazaka bude i češći.

To može biti vremenski i financijski zahtjevno.

U želji da vas podržimo u odluci i ustrajnosti na putu prema zdravlju, promjeni ili samo kao podrška u kvalitetnom vremenu za sebe, paketi unaprijed plaćeni imaju mogućnost do 30% popusta.

Optimalni rezultati uvelike ovise o ritmu dolazaka. Točno određenim ritmom dolazaka postižete najbolje rezultate. Iz tog razloga na većinu paketa postoji vremensko ograničenje korištenja paketa od mjesec dana.

Individualni i sezonski programi

Programi mogu biti za vas kreirani potpuno individualno ili možete odabrati naš “best of” sezonskih paketa koji su posebno kreirani na osnovu uspješnosti, dugogodišnjih praćenih rezultata koje postižu i povratnih informacija naših klijenata.

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.