Sezonski paketi

Sezonski paketi se planiraju u skladu s ciklusima godišnjih doba, kada je vaše tijelo podržano ritmom prirode.

Cjelogodišnji paketi se mogu koristiti tijekom godine.

Određene pakete bolje je koristiti u hladnije doba, dok su neki prikladniji za toplije mjesece.

Terapijske masaže

Nakon uvodnog razgovora i početne dijagnostike, terapeut će vam preporučiti naprikladniji program za vas u ovisnosti vašeg trenutnog stanja.

Paketi masaža

Anticelulitni paketi

Uklonite i reducirajte celulit, oblikujte tijelo i pročistite organizam uz kombinaciju visoko učinkovitih prirodnih metoda i preparata na bazi algi, ljekovith esencijalnih ulja i čili ekstrakta.

Ponuda paketa

Kada ste poželjeli promjenu ili trajnije rezultate, potrebno je da sebi posvetite više pažnje i na početku vam je potreban češći ritam dolazaka.

Zato smo s pažnjom osmislili naše programe, pakete, mjesečne ponude i teme. Planirani su i kreirani kako bi vas u potpunosti podržali, opustili i poveli u smjeru prema željenom stanju ili promjeni.

U tretmanima spajamo prirodna ljekovita svojstva biljaka, sa tradicionalnim znanjima drevnih terapija, koje kombiniramo sa naprednim kozmetičkim inovacijama i sofisticiranom estetikom.

Svi naši programi rađeni su na pricipima starih i drevnih tradicionalnih medicina koje se provlače kao tema i prilagođene su svakom tretmanu.

Zajednički cilj i svrha naših programa i paketa je “oživjeti suštinu života”.

Naša praksa posebno dizajniranih programa / paketa utemeljena je na prirodnim ljekovitim metodama u razne terapijske svrhe koje regeneriraju, produžuju zdravlje i život. Što uključuje biljne pripravke, tinkture, eliksire, organsku kozmetiku, razne vrste dodataka prehrani, duhovne i fizičke vježbe. Programi bude urođenu tjelesnu inteligenciju, utječu na stanje uma te imaju blagotvoran učinak na cjelokupnu psihu i zdravlje. Pročišćavaju tijelo i osiguravaju mu potrebnu vitalnost, ravnotežu i zdravlje.

Ne izazivaju nuspojave, blagotvorni su za cijelo tijelo, podupiru imunitet, revitaliziraju organe, pomlađuju i revitaliziraju čitav organizam.

Programi imaju brojne dobrobiti:

  • zdravim ljudima podupiru zdravlje, a bolesnima su odlični saveznici u liječenju
  • grade obrambenu barijeru protiv stresa i infekcija
  • omogućavaju tijelu da popravi narušenu vitalnu energiju i prirodni imunitet
  • prirodni su tonici za tijelo i mozak
  • štite od toksina i upala
  • mogu se koristiti sigurno u dužem razdoblju, bez ikakvih kontraindikacija
  • proljepšavaju vas iznutra na van

Zašto vas vodimo u skladu s ritmovima prirode?

Tijelo najbolje odgovora kada su njegovi unutarnji ritmovi usklađeni s vanjskim ritmovima prirode. Upravo zato, naši su tretmani sezonskog karaktera, pratimo izmjene godišnjih doba i na taj se način učinkovito prilagođavamo potrebama i željama.

Postižemo optimalne rezultate, poštujući vaš senzibilitet.

Kako planirati i što odabrati?

Radi svrhovitog i detaljnog uvida u vaše trenutno stanje, uzimajući u obzir vaše individualne potrebe i rezultata koje biste željeli postići, prilikom prvog dolaska u Ayu preporučamo vam krenuti sa AyA uvodnim tretmanima.

Nakon što smo zajedno utvrdili vaš željeni rezultat, bilo za poboljšanje zdravlja, njegu lica i/ili tijela, te smo iskomunicirali vaše želje, potrebe i mogućnosti, predložiti ćemo vam plan i program dolazaka.

Učinak

Najbolji rezultati postižu se kada se ispoštuje cjelokupni protokol paketa u određenom vremenskom periodu. O svemu ćemo vas informirati detaljnije kada se odlučite pri odabiru paketa / programa, i naravno, pratimo i vodimo vaš napredak i uvijek smo dostupni za sva vaša pitanja.

Važno je poštovati ritam kako bi se u potpunosti pokrenuli procesi obnove i autoregulacija vašeg sustava. Svaka osoba i svako stanje je specifično i najčešće zahtjeva i do nekoliko uzastopnih dolazaka kako biste postigli željeni rezultat.

Ritam dolazaka i financije

Razlika je da li već održavate svoje rezultate tj. brinete li redovito preventivno o svome tijelu i zdravlju ili ste tek na samom početku, tj. tek ste krenuli na put.

Redovito održavanje dobrog stanja (prevencija) obično savjetujemo kroz period od 4 do 6 tjedana. Kod raznih određenih zdravstvenih tegoba ili kroničnih stanja, plan dolazaka bude i češći.

To može biti vremenski i financijski zahtjevno.

U želji da vas podržimo u odluci i ustrajnosti na putu prema zdravlju, promjeni ili samo kao podrška u kvalitetnom vremenu za sebe, paketi unaprijed plaćeni imaju mogućnost do 30% popusta.

Optimalni rezultati uvelike ovise o ritmu dolazaka. Točno određenim ritmom dolazaka postižete najbolje rezultate. Iz tog razloga na većinu paketa postoji vremensko ograničenje korištenja paketa od mjesec dana.

Individualni i sezonski programi

Programi mogu biti za vas kreirani potpuno individualno ili možete odabrati naš “best of” sezonskih paketa koji su posebno kreirani na osnovu uspješnosti, dugogodišnjih praćenih rezultata koje postižu i povratnih informacija naših klijenata.

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.