Metamorfoza lica

Program prirodne transformacije i pomlađivanja lica

Želite li vidjeti vaše lice kakvo ono uistinu jeste, bez stresa, bez tenzija i bez bora, skladno i lijepo lice kojem ste na prirodan način vratili mladolikost, život i sjaj?

Saznaj više

Inspiracija

Inspirirani rezultatima naših klijentica, kreirali smo ciljane programe za transformaciju vašeg lica. I dobrog osjećaja.

Detaljnije

Filozofija

Face Metamorphosis metoda omogućava rezultate face liftinga lica i vrata na potpuno prirodan i ugodan način.

Detaljnije

Tajna

Mišići imaju staničnu memoriju u koju utiskuju sva vaša životna iskustva.

Detaljnije

Dugi niz godina rado se prepuštam u stručne ruke Damire za tretmane lica. Isprobala sam i skulpturalnu i intra-oralnu, odnosno bukalnu masažu i jako sam zadovoljna. Rezultati na koži su vidljivi već nakon prvog tretmana, a konture lica definirane. Svakako preporučam ovaj čudesni tretman!

– Patricia

Što je Metamorfoza lica?

Osnovu našim tretmanima metamorfoze lica čine napredne metode s učinkom prirodnog face-liftinga, kao alternativa filerima, botoxu i zahvatima estetske kirurgije. Radi se o prirodnoj, holističkoj, Pro-aging metodi oblikovanja, modeliranja kontura i podizanju mišićne muskulature lica koje vraćaju licu mladost i ljepotu. 
U radu se koristi kombinacija nekoliko metodologija:

Miofascijalne masaže lica

rade na vezivnim tkivima i mišićima lica izvana, pri čemu palpiramo i pokrećemo sve vrste stagnacija i pomažemo na prirodan način naglasiti vašu prirodnu strukturu kostiju. Postepeno se otkrivaju vaše idealne konture lica, posebno linija čeljusti, obraza i područja oko očiju. Ručnim modeliranjem podižemo i transformiramo oval lica.

Bukalna masaža (intraoralna masaža)

dubinska metoda, koja se izvodi kroz usnu šupljinu u sterilnim rukavicama. Ciljano djeluje iznutra na duboke mišiće lica, obraza te na čeljusni zglob, gdje se posebno nakuplja neurološki stres. Posebnim pokretima stimuliraju se fina tkiva, opuštaju se, te se pokreće dubinska cirkulacija i prokrvljenost svih tkiva.

Energetsko otvaranje lica po zonama

1Cupping terapija lica
2Limfna drenaža lica, vrata i dekoltea
3Dubinska vezivno tkivna masaža

Dugi niz godina rado se prepuštam u stručne ruke Damire za tretmane lica. Isprobala sam i skulpturalnu i intra-oralnu, odnosno bukalnu masažu i jako sam zadovoljna. Rezultati na koži su vidljivi već nakon prvog tretmana, a konture lica definirane.Svakako preporučam ovaj čudesni tretman!

– Damira

Koji su rezultati Face Metamorfoze?

Zatezanje lica i vrata 1
Smanjivanje podbratka 2
Podizanje tonusa mišića lica i vrata 3
“Peglanje” bora, ublažavanje borica 4
Smanjenje natečenosti ispod očiju i ublažavanje tamnih podočnjaka 5
Konturiranje lica i definiranje pravilnijeg ovala lica 6

Bukiraj tretman