FaceMetamorphosis Masterclass Edukacija

Kreirajte usluge neinvazivnih tretmana lica s učinkom prirodnog face-liftinga

Želite naučiti kako vašim klijentima osigurati transformaciju i pomlađivanje lica, čiji se rezultati mjere s učincima estetske kirurgije, ali se postižu potpuno prirodnim, neinvazivnim tretmanima? Čuli ste za napredne masaže lica, prirodni lifting i Anti-aging rutine, te želite doznati više i naučiti izvoditi ove tehnike?


Dobro došli u Face Metamorphosis by Damira Broz
Program prirodnog pomlađivanja i transformacije lica te prirodni face-lifting


Face Metamorphosis je jedinstveni program prirodne metodologije pomlađivanja lica, koji je osmislila osnivačica prvog holističkog beauty studia u Hrvatskoj, Damira Broz.

Nakon dugogodišnjeg iskustva, istraživanja na temu prirodnog pomlađivanja, mnogo brojnih edukacija, kao i opširne prakse kod niza zadovoljnih klijentica. Osmislila je autorski program prirodnog pomlađivanja lica koji kombinira različita znanja i vještine u jednu edukaciju naprednih, rekonstruktivnih face-lifting metoda i korektivnih prokola koji se izvode prema točno utvrđenom slijedu. Zajedno tvore  FaceMetamorphosis program prirodnog pomlađivanja lica.

Face Metamorphosis je prirodna metoda lica koja pomaže poboljšati cjelokupno zdravlje kože, olakšavajući napetosti mišića lica, glave i vrata, pospješuje ubrzanje i poticanje cirkulacije krvi, limfnu drenažu i smanjenje fibrotičnih tkiva. Također osigurava ravnomjernu raspodjelu masnoća na licu. Budući da su problemi povezani sa životnom dobi strukturne prirode, glavni fokus Face Metamorphosis programa nije samo koža, već i dublja vezivna tkiva, odnosno kosti, mišići, ligamenti, fascije, duboke, kao i površinske te potkožne masti. Rad na svim ovim dubokim strukturama lica omogućava poboljšanje tonusa i pokreće slojevitu regeneraciju tkiva koja su vezana uz procese starenja kao što su:

 • opuštenost čeljusti
 • nazolabijalne bore
 • linije marioneta
 • gubitak volumena u području obraza
 • bore na čelu
 • dvostruka brada
 • podbuhlost očiju
 • oticanje lica

Od čega se sastoji program Face Metamorphosis?

Osnovu Damirinog autorskog programa “Face Metamorphosis” čine napredne masaže lica s učinkom prirodnog face-liftinga, kao alternativa filerima, botoxu i zahvatima estetske kirurgije. Radi se o Pro-aging metodi oblikovanja kontura i podizanju mišićne muskulature lica koja vraća mladost i ljepotu, a koristi kombinaciju rekronstruktivne i bukalne masaže. Kako bi još više pojačala efekt, naprednim masažama dodane su i druge komplementarne discipline, čime je sve zaokruženo u holistički pristup neinvazivnih tretmana lica, tako da ovaj edukativni program uključuje:

 • Rekonstruktivne masaže lica 
 • (Bukalnu) intraoralnu masažu lica
 • Akupresuru glave, vrata i lica
 • Limfnu drenažu lica
 • Cupping terapiju lica
 • Miofascijalni lifting

Što je rekonstruktivna masaža lica?

Rekonstruktivna masaža lica radi na vezivnim tkivima i mišićima lica izvana, pri čemu pomaže naglasiti prirodnu strukturu kostiju. Ručnim skulpturiranjem se podiže i transformira kompletni oval lica, postepeno razotkrivajući idealne konture lica, posebno linija čeljusti, obraza i očiju.

Što je bukalna ili intraoralna masaža?

Bukalna masaža ili intraoralna masaža je dubinska tehnika masiranja, koja se izvodi kroz usnu šupljinu u sterilnim rukavicama. Ciljano djeluje iznutra na mišiće lica, obraza te na čeljusni zglob, gdje se posebno nakuplja neurološki stres. Posebnim pokretima stimuliraju se fina tkiva, opušta ih se, te se pokreće cirkulacija i prokrvljenost. 

Što je akupresura?

Akupresura je drevna terapeutska metoda u kojoj se primjenjuje sustav laganih pritisaka na specifične točke duž 12 meridijana tijela, definiranih prema tradicionalnoj kineskoj medicini. Primjenjuje se za poticanje protoka energije te poboljšanje rada limfnog, hormonskog i imunološkog sustava, pri čemu se potiče samo-iscjeljenje tijela te vraća ravnoteža.

Što je cupping terapija?

Cupping terapija je vrlo stari oblik alternativne medicine koji se izvodi tako da terapeut na nekoliko minuta stavlja posebne vakuum čašice na kožu, čime se stvara efekt „usisavanja“ kože. Koristi se u mnoge svrhe, uključujući bolove u leđima i vratu, smanjivanju upala mišića, za poboljšanje cirkulacije krvi, opuštanje i blagostanje te duboke masaže tkiva.

Što su miofascijalne tehnike?

Tehnika miofascijalnog oslobađanja (Myofascial Release) je manualna tehnika koja se primjenjuje djelovanjem ruku na bolni ili napeti dio tijela u svrhu oslobađanja restrikcija fascije i vraćanja njene mobilnosti. Inače, fascija (ili ovojnica) je dio vezivnog tkiva koja obavija sve strukture u tijelu – od krvnih žila, preko živaca, organa, kostiju, do mišićnih skupina i samih mišića. Fascije koje obavijaju mišiće nazivamo miofascije. Tehnika miofascijalnog oslobađanja djeluje na smanjenje boli, otpuštanje fascijalne napetosti, poticanje normalnog osjeta i poboljšanje protoka krvi i limfe.

Što ćete sve naučiti u edukativnom programu Face Metamorfoze?

Prije svega, naučit ćete kako samo uz upotrebu vaših ruku kao osnovnog alata u radu postići zaista impresivne rezultate na licu kroz izvođenje dubinskih, vezivno-tkivnih masaža glave, vrata i dekoltea. Naučit ćete tehnike:

 • prirodnog „pumpanja“ usnica
 • podizanja jagodičnih zona lica
 • ublažavanja znakova starenja u području oko očiju
 • smanjivanja čeonih bora
 • konturiranja u čeljusnom dijelu lica i oblikovanje ovala 
 • poticanja pojačane drenaže zadržane tekućine
 • opuštanja napetosti mišića lica koji uzrokuju mimičke bore
 • izvođenja učinkovitih vježba lica

Koji su rezultati ovih kombiniranih tehnika?

Kombinacija ovih prirodnih i neinvazivnih tretmana daju zaista impresivne rezultate: od podizanja tonusa mišića lica, podizanja razine kolagena, izglađivanja bora i bolje cirkulacije, sve do redefiniranog ovala i nove energije lica. Osim toga, rezultati su dugoročni i trajni.

ESTETSKI BENEFITI:

 • Zatezanje lica i vrata 
 • Smanjivanje podbratka
 • Podizanje tonusa mišića lica
 • „Peglanje“ bora, zaglađene bore
 • Konturiranje lica i definiran oval 
 • Detox lica
 • Smanjena natečenost ispod očiju i ublažavanje tamnih podočnjaka
 • Limfna drenaža i uklanjanje zaostalih tekućina na licu
 • Pojačana proizvodnja prirodnog kolagena u koži
 • Vraćen mladenački sjaj kože

PSIHO-FIZIČKI BENEFITI:

 • Otpuštanje psihičkih i emotivnih blokada povezanim sa stresom
 • Popuštanje napetosti povezane s poremećajem temporomanidibularnog zgloba (TMZ sindrom)
 • Ublažava i uklanja bolova vezanih za neuralgije lica
 • Pomoć kod učestalih upala sinusa, glavobolja i migrena
 • Pomoć kod bolova nastalih nakon zahvata dentalne protetike (bolovi čeljusti)

Kome je namijenjen program, koliko traje, kako izgleda i koja je cijena edukacije?

Face Metamorphosis edukacija je namijenjena profesionalcima iz područja estetike, manualnim terapeutima, doktorima, fizioterapeutima te kozmetičarkama, koji svoj rad žele usavršiti, unaprijediti i podignuti na jednu novu razinu.

Edukacija traje četiri dana po sedam sati dnevno. Program se održava u obliku radionica za male grupe od pet polaznika u našem prostorima u Zagrebu i Rijeci. Na upit se može dogovoriti i radionica za veći broj polaznika te se može održati i u drugim gradovima.

Uz Master class edukaciju uključen je početni FACE METAMORPHOSIS set profesionalne organske kozmetike koja se koristi u tretmanu. Također, osiguran vam je i besplatan pristup posebno formiranoj Facebook grupi, gdje možete podijeliti iskustva, postavljati pitanja i upoznati mnoge kolegice iz struke, koje kao i vas zanima holistička i prirodna njega kože.

Cijenu edukacijskog programa sa početnim start paketom profesionalne kozmetike možete saznati na upit.

Za sva pitanja i prijave pišite na ayaholistickistudio@gmail.com  ili nazovite 097 683 73 73

Veseli me što ćete naučiti ovu fantastičnu prirodnu metodu i što ću vam pomoći transformirati i oduševiti vaše klijente!

S ljubavlju,
Damira


Tražite li plemenitu vještinu koja će vam donositi profit i radost? Upišite edukaciju, ovladajte profesijom i postanite Face Metamorphosis specijalist za prirodno pomlađivanje lica.

Face Metamorphosis MasterClass edukacija za prirodno pomlađivanje i modeliranje lica, omogućava vam da se istaknete na tržištu i podržite sebe i ljude na putu cjelovitog zdravlja. Edukacije se održavaju grupno i individualno.

POŠALJI UPIT VEZANO UZ FACEMETAMORPHOSIS EDUKACIJE:


  Posebne pogodnosti

  Poklon bon

  Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

  Pokloni bon

  Kartica vjernosti

  Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

  Teme mjeseca

  Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

  Rezervacija termina

  Beauty paketi

  Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

  AyA paketi

  Newsletter

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.