Face Metamorphosis program prirodnog pomlađivanja lica by Damira

FaceMetamorphosis (Rekonstruktivni lifting tretmani lica)

Prirodna metoda pomlađivanja

Tajna FaceMetamorphosis transformativnih tretmana za podizanje i preoblikovanje lica krije se u spoju prirodnih holističkih terapija, organskih proizvoda i naprednih rekonstruktivnih lifting masaža koje djeluju iznutra i izvana. Obuhvaćaju glavu, vrat, lice i cjelokupni sustav, te na prirodan način, manualnim metodama toniraju i konturiraju pravilan oval i vraćaju osmijeh na vaše lice.

Ovdje se radi o potpuno prirodnim i neinvazivnim lifting metodama za podizanje lica uz koje vam ne trebaju estetski zahvati niti dermalni fileri, ali se oni savršeno nadopunjuju ukoliko ih već koristite.

Tretmani metamorfoze nisu klasične masaže niti tretmani, već dubinske terapije i ceremonije za harmoniju, sklad i ljepotu lica, putem razmjene energija.

Transformatovni tretmani metamorfoze otkrivaju izvornu ljepotu vašeg lica..

Dopustite mi da vas inspiriram da postanete najbolja ženstvena verzija sebe

Što su FaceMetamorphosis tretmani?


Holistički tretmani za prirodno pomlađivanje i modeliranje lica
“Prirodna Pro-aging metoda koja otkriva izvornu ljepotu vašeg lica”
Face Metamorphosis je rekonstruktivna metoda pomlađivanja i podizanja lica. Ovo nije klasična masaža niti tretman, već dubinska terapija i ceremonija za harmoniju, sklad i ljepotu putem transformacije energija.


Pomoću holističkih terapija djelujemo na cijeli sustav, istovremeno naprednim rekonstruktivnim masažama na području glave, vrata i lica na prirodan način, manualnim metodama modeliramo, toniramo i konturiramo lice.
Ovdje se radi o potpuno prirodnim i neinvazivnim lifting metodama za podizanje lica uz koje vam ne trebaju Botoks ili fileri, ali savršeno će se uklapiti ukoliko ih već koristite.


Osnovu naših tretmana čine napredne masaže s učinkom prirodnog face-liftinga, kao alternativa filerima, botoxu i zahvatima estetske kirurgije. Radi se o prirodnoj, holističkoj i Pro-aging metodi oblikovanja kontura i podizanju mišićne muskulature lica koja vraća mladost i ljepotu.
U protokolima tretmana koristimo se holističkim metodama pomlađivanja i vlastitom linijom Face Metamorphosis prirodne kozmetike:


FM Rekonstruktivne lifting metode:


• Akupresura
• Limfna drenaža
• Miofascialna lifting masaža
• Cupping terapija
• Bukalna intraoralna masaža

„U istočnjačkim tradicijama kažu da su ruke produžeci našeg srca, a ja bih dodala da mudre ruke znaju, slušaju i komuniciraju. Bez pokreta koža se iscrpljuje, izgleda umorno, beživotno i ubrzano stari, ali rukama se ponovno pokreću njeni regenerativni procesi. I pored svih suvremenih dostignuća iz kozmetičke industrije, ruke ostaju nezamjenjive u svojoj učinkovitosti.“ – Damira


Koji su rezultati tretmana metamorfoze lica?


ESTETSKI BENEFITI
• Zatezanje lica i vrata
• Smanjivanje podbratka
• Podizanje tonusa mišića lica
• „Peglanje“ bora, zaglađene bore
• Konturiranje lica i definiranje ovala
• Detox lica
• Smanjena natečenost ispod očiju i ublažavanje tamnih podočnjaka
• Limfna drenaža i uklanjanje zaostalih tekućina na licu
• Pojačana proizvodnja prirodnog kolagena u koži
• Vraćanje zdravog sjaja
• Vitalnost kože

PSIHO-FIZIČKI BENEFITI
• Otpuštanje psihičkih i emotivnih blokada povezanim sa stresom
• Popuštanje napetosti povezanih s poremećajem temporomanidibularnog zgloba (TMZ sindrom)
• Ublažava i uklanja bolova vezanih za neuralgije lica
• Pomoć kod učestalih upala sinusa, glavobolja i migrena
• Pomoć kod bolova nastalih nakon zahvata dentalne protetike (bolovi čeljusti)
• Ublažava bolove u vratu

Koliko je dolazaka potrebno i koja je cijena metamorfoze lica?

Rezultati su vidljivi već nakon prvog dolaska, no optimalne rezultate postižemo u ciklusu od šest do 10 tretmana, što je naša preporuka. Sve ovisi o vašem trenutnom stanju lica i kože.

Nova ljepota izvana – i iznutra


“Kao da ste bili na face-liftingu” je česti opis rezultata koje postižemo tretmanima metamorfoze, no ovdje se dobiva još nešto više od toga; nešto što nadilazi rezultate raznih estetskih korekcija i zahvata. Naime, tretmani metamorfoze lica ne djeluju samo na vanjski izgled i ljepotu nego uključuju i opuštanje živčanog sustava, opuštanje uma, duboko poniranje u sebe, osvještavanje i uklanjanje negativnih emotivnih blokova, dajući ženama mnogo više od lijepe kože. Uz pomlađeno lice dolazi nova energija i sjaj u očima, što je zamjetno u radosnom izrazu lica koje jednostavno zrači i privlači.

Svojim holističkim pristupom, tretmanima lica i zapanjujućim rezultatima, Damira je redefinirala uzrečicu „Ljepota dolazi iznutra“. Damira ne samo da zna gdje se nalazi vaša iskonska ljepota, nego zna i kako je dozvati na površinu. I još nešto. Tretmani metamorfoze lica su kod mnogih klijentica probudile novi osjećaj senzualnosti, samopouzdanja i ženske snage, koju su žene otkrile u sebi upravo prolazeći kroz osobni proces Metamorfoze.

„Iskustvo face-lifting masaže me je doista ostavilo bez riječi. Energije s kojima Damira radi imaju učinak kompletne transformacije, a rezultati metamorfoze lica samo su posljedice nečeg puno većeg od onoga što se može očima vidjeti. Damira je prekrasan čovjek, a njezina energija dar.“ – Dalibor+

Svojim holističkim pristupom, tretmanima lica i zapanjujućim rezultatima, AyA je redefinirala uzrečicu „Ljepota dolazi iznutra“. U Ayi ne samo da znamo gdje se nalazi vaša iskonska ljepota, nego znamo i kako je dozvati na površinu. I još nešto. Tretmani metamorfoze lica su kod mnogih naših klijentica probudile novi osjećaj senzualnosti, samopouzdanja i ženske snage, koju su žene otkrile u sebi upravo prolazeći kroz osobni proces Metamorfoze.

„Preporučila bih svakoj ženi da dođe u Ayu, jer će se ugodno iznenaditi i zakoračiti u mističnu ljepotu svijeta gdje se može u potpunosti opustiti i pronaći svoj “izgubljeni centar”. Oduševljena sam s vrhunskom kvalitetnom kozmetikom i poznatim skulpturalnim face-liftingom te intra-oralnom masažom, koju bih preporučila svakoj samosvjesnoj ženi. Najbolji studio, gdje svaka žena može osvijestiti dio sebe, spoznati ljepotu svoje ženstvenosti i uživati u svojoj senzualnosti.“ – Ivana

Trajanje

-
minuta

Cijena

-

Paket (5)

Rezervacija termina

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.