Tretmani lica za intenzivnu njegu

Kada su potrebe kože specifične kao što su ožiljci, detoksikacija, nepravilnosti, pigmentacije, bore, tonus i ostali poremećaji i neravnoteže, preporučujemo vam tretmane za intenzivnu njegu lica.

Učinci tretmana za intenzivnu njegu fokusirani na prevenciju, ublažavanje i rješavanje ciljanih estetskih problematika i nepravilnosti kože. Ovisno o potrebi, svrha im je regeneracija, pročišćavanje, obnavljanje, stimulacija, dubinska revitalizacija, zaglađivanje kože i antiaging efekt.

Nakon uvodnog Veganskog tretmana vodimo vas i savjetujemo o tretmanima koji bi najbolje odgovarali potrebama vašeg trenutnog stanja kože. Kako dolazimo do zdravog i uravnoteženog stanja kože, tako istovremeno planiramo vaš osobni program njege za prevenciju i održavanje.

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.