AyA Revital

Mezoterapija / Biopiling / njega + LED maska

Osmišljen je kao tretman za dubinsku revitalizaciji kože, uklanjanja ožiljaka, pigmentacija i ublažavanje znakova starenja.

Cjelovitim pristupom rada na prirodan način koži vraćamo ravnotežu, dubinski je detoksiciramo, hranimo i obnavljamo.

Biopilingom aktiviramo procese detoksikacije i potičemo obnovu i ljuštenje površinskih slojeva, te drenažu potkožnog tkiva. Ova vrsta bioliškog pilinga ima snažnije djelovanje u odnosu na ostale poznate vrste pilinga jer utječe na sve slojeve kože. Alge i biljni sastojci prodiru duboko u epidermis i stvaraju njegovanu, obnovljenu i sjajnu kožu bez pora.

Dermapen aparatom, u kožu se ubrizgavaju prirodni serumi, vitamini, minerali i sve ono što joj je potrebno da se obnovi, podmladi i da se ublaže nepravilnosti, smanje pigmentacije i ujednači ten.⁣

Efekti tretmana su vidljivo ublažene bore i pore, podmlađivanje, regeneracije i biorevitalizacije kože.

Revitalizirajući / botanički tretman baziran je na prirodnoj organskoj kozmetici i uključuje:

  • Biopiling prirodni biološki piling
  • Parenje i vlaženje lica
  • Mezoterapiju
  • Fitoaromaterapijsku masku

U tretmanu se koristi LED svjetlosna terapijska maska koja pomoću fototerapijskih zraka potiče proizvodnju kolagena, ublažava upalne procese, uništava bakterije koje uzrokuju akne, potiče dubinsku regeneracije tkiva i poboljšava tonus, čvrstoću i čistoću kože.

Tretman se po potrebi ponavlja u razmaku od 7-10 dana i moguće ga je raditi tijekom cijele godine uz obavezno korištenje SPF prirodnog zaštitnog faktora.

Ukoliko želite dugotrajne efekete, koji vidljivo podmlađuju i rješavaju razne probleme kože, onda je AyA REVITAL pravi tretman za Vas.

Trajanje

75
minuta

Cijena

900 kn (119,458 €)

Paket (5)

28/10/2021

Tretmani lica za intenzivnu njegu

Povratak na:
Tretmani lica

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.