Hot Stone masaža

Temeljita duboko opuštajuća terapijska masaža tijela toplim vulkanskim kamenjem

Jedinstvena tehnika masaže u kombinaciji toplog vulkanskog kamenja i prekrasne, mirisne podrške eteričnih ulja.

Blagotvorna svojstva toplog vulkanskog kamena poznata su već tisućama godina, a u drevnim civilizacijama toplo se kamenje koristilo u obredima, dijagnostici i liječenju bolesti.

Ova masaža ima izniman efekt drenaže i izbacivanja štetnih tvari te umirujuće djeluje na neurološki živčani sustav.

Blagotvorno djelovanje:

  • kod stresa i napetosti
  • zakočenosti mišića
  • poboljšava lošu cirkulaciju
  • umiruje razna reumatska stanja
  • kod boli u leđima
  • kod tjeskobe, nesanice i depresije

Kada se tempmeratura vani počinje spuštati i službeno počinjemo ulaziti u hladnije zimske periode godine, jedna od idealnih masaža koja će vas brzinski utopliti, vratiti vam snagu i u potpunosti vas opustiti, je opuštajuća masaža vrućim vulkanskim kamenjem.

Popularnog naziva – HOT STONE masaža.

Kako izgleda tretman?

Hot Stone je opuštajuća masaža u kojoj glatko, bazaltno (vulkansko) kamenje zagrijavamo i stavljamo na određene točke na tijelu, te ih koristimo za masažu i stimulaciju mišića. Terapeut za vrijeme masaže u svojim rukama drži toplo kamenje, a ponekad, naizmjence, koristi samo svoje ruke.

Toplina stvara topao, ugodan osjećaj, te također omogućuje terapeutu prodrijeti dublje u mišiće i tkiva. Stoga, hot stone slobodno možemo nazivati dubinskom zagrijavajućom masažom tkiva.

Toplina iz kamenja poboljšava cirkulaciju i umiruje živčani sustav, idealan je izbor za osobe sa slabom cirkulacijom, bolovima, artritisom, kroničnim stanjima stresa, tjeskobe, depresije, nesanice i sl.

Kada Hot stone masaža nije za vas?

Hot stone masaža je svakako miljenica jeseni i zimskih perioda ali bitno je napomenuti da nije prikladna baš za svakog. Izbjegavati je trebaju osobe koje boluju od dijabetesa, trudnice, osobe sa visokim krvnim tlakom i bolestima srca.

U slučaju da ste osjetljivi na toplinu ili imate opekline od sunca, ova masaža također ne bi bila prikladan izbor za vas.

Nakon što ste uživali u Hot Stone masaži, važno je da pijete dosta tekućine, jer toplina ponekad može potaknuti dehidraciju.

Ako niste još bili u prilici uživati u blagodatima hot stone masaže, svakako vam predlažemo da je isprobate. Oduševit će vas osjećaj duboke razine opuštanja i osjećaj topline koji će ostati sa vama, čak i satima nakon što napustite naš studio.

Trajanje

70
minuta

Cijena

400 kn (53,092 €)

Paket (5)

Holističke masaže

Povratak na:
Tretmani lica

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.