27/10/2021

Bukalna masaža: tajna ljepote Meghan Markle, Jennifer Lopez i drugih poznatih dama, sada dostupna i u Rijeci

Da li je moguće imati svjež i prirodan tonus kože i mišića lica, na potpuno neinvazivan način? Apsolutno da! Bilo da želite očuvati i osvježiti izgled lica, ili želite potpunu regeneraciju i face-lifting s dugoročnim rezultatima, bukalna ili interoralna masaža pružit će vam sve to – i još više od toga, u posve novoj dimenziji tretmana lica. Sve se radi manualno, potpuno je prirodno, a rezultati nadmašuju one koje dobiva estetska kirurgija. A da je tome tako shvatile su već i brojne svjetske zvijezde, vodeća imena Hollywooda i glazbe, kao i kraljevski dvori diljem Europe.

Aya prva u Rijeci i među prvima u Hrvatskoj nudi duboko transformirajuće iskustvo bukalne masaže, danas u svijetu jedna od najnaprednije tehnike masaže lica. Naša je Damira otputovala u Pariz, gdje je učila od svjetski poznatog majstora za lice Yakova Gershkovica, koji je i osmislio ovu metodu. Nakon što je usavršila ovu inovativnu tehniku skulpturiranja lica bez igle i noža, Damira je bukalnu te skulpturalnu masažu dovela u svoj salon.

Jedinstvena metoda prirodnog lifting lica specifična je po tome što obuhvaća ne samo rad na površinskoj strani lica već i unutarnjoj, intraoralnoj/bukalnoj, strani usne šupljine. Time se stimuliraju dublji slojevi mišićnog tkiva što rezultira face-lifting efektom bez kirurške invazivnosti, na području lica, vrata i dekoltea.

Lice oslikava sve naše emocije, sva naša unutarnja stanja, nesklade i neravnoteže,
kaže Damira.

Bore na licu, nepravilnosti i promjene na koži lica posljedica su neprerađenih emotivnih iskustava. Face Sculpting metodom putem dubokog rada na licu slojevito otvaramo i opuštamo cjelokupnu muskulaturu i neurološki sustav lica, što posljedično uklanja stres, bore i napetosti s lica i vrata. Ova metoda je savršena za sve vas koji želite očuvati i poštovati ljepotu, zdravlje i sjaj svoje kože na potpuno prirodan način.

Kako izgleda tretman?

Tretman se izvodi na specifičan način, koji zahtjeva duboku prisutnost i posvećenost terapeuta. Sastoji od dva dijela:

  • skulpturalni segment vam oblikuje i konturira mišiće lica izvana
  • intraoralni dio, tretiramo mišiće bukalne sluznice (ovaj dio tretmana se izvodi u rukavicama)

Koji su rezultati bukalne masaže?

  • otklanja dubinske napetost lica i vrata
  • stimulira limfnu drenažu i protok krvi i kisika što potiče proizvodnju prirodnog kolagena
  • poboljšava opći tonus mišića lica
  • smanjuje nastajanje bora
  • reducira natečene i tamne sjene oko očiju
  • poboljšava teksturu kože
  • pomaže otpuštanju psiho emocionalnih blokada često povezanim sa dugogodišnjim stresom.
  • otpušta napetost povezanu sa tmz sindromom.
  • pomaže kod neuroloških problematika na licu.

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, iako ćemo vam broj dolazaka preporučiti po početnoj dijagnozi kože, stanja lica i cilju koji želimo postići, i na taj način raditi planski. Za optimalne rezultate, radimo seriju tretmana, šest, osam do 10, po točno određenom vremenskom razmaku. Educiramo vas o održavanju stanja, prehrana i hidratacija, uz preporuku ponavljanja tretmana nekoliko puta godišnje, sa popratnom, ciljano za vas odabranom linijom kozmetičkih proizvoda prirodne njege.

Bukalna masaža je savršena je alternativa plastičnim operacijamai i filerima za sve vas koji želite prirodan i holistički pristup anti-agingu. No, odlična je podrška i za vas koji koristite filere i druge estetske metode jer poboljšava rezultat i ubrzava regeneracijski proces.

Naučite se i isprobajte ovaj čudesni tretman!

Intraoralna (bukalna masaža)

+ Mezoterapija / njega + LED maska

Dubinska, intraoralna metoda masaže koja se radi kroz usnu šupljinu. Ciljano djeluje na vaše mišiće lica, obraza i čeljusnog zgloba.

105
Minuta /
900
Kn

Skulpturalni Lifting & Intraoralna (bukalna masaža)

Antigravitacijska metoda dizajnirana da vam podigne lice, ojača mišiće, popravi formu lica i otkloni nepotrebnu obješenost kože.

60
Minuta /
600
Kn

Skulpturalni Lifting & Intraoralna (bukalna masaža)

+ njega lica

Antigravitacijska metoda dizajnirana da vam podigne lice, ojača mišiće, popravi formu lica i otkloni nepotrebnu obješenost kože.

90
Minuta /
750
Kn

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.