10/3/2021

Lice sočno poput najfinije torte

Naše je lice po prirodi poput najfinije torte: sočno, sa puno finih nadjeva i bogatom rapsodijom sastojaka 🍰

Glazura torte je vrlo delikatna, često u raznim bojama i raznolikih tekstura, ali kao što svaki pravi sladokusac zna – najvažniji se sastojci kriju ispod površine.

Lice je poput slojevite torte sa vrhunskom glazurom od tri sloja kože: nekoliko metara fascija, 43 razna mišića umrežena s tisućama krvnih žila, limfnih čvorova, masnih stanica, živaca i živčanih završetaka čija su baza – kranijalne kosti iliti kosti glave i lica. Zvuči fascinantno, zar ne!? 🙉

Kako biste svoje lice održavale što duže lijepim, sočnim i svježim, tj. kako bi koža, tonus i izraz lica zračili, bili skladni i u dobroj mišićnoj formi, lice traži da mu posvetimo pažnju na dubljem nivou. Svaki sloj je važan i jedan utječe na drugi.

Face Sculpting masaže lica zadiru kroz sve slojeve uključujući i energetski: bude cirkulaciju, jačaju, umiruju, rastvaraju i aktiviraju vaše prirodne i urođene regeneracijske mehanizme.

Trenutno stanje je samo posljedica ponovljenih obrazaca ponašanja i osjećaja. Redovno izdvojiti vrijeme za dubinske sculpting masaže znači resetirati cijeli sustav i ponoviti obrazac o skladu, protoku i svježini.

Zapitajte se što vam je prirodno, ne naučeno.

S ljubavlju,
Damira

Više o sculpting masažama i zašto ih volimo ❤️

Lice sočno poput najfinije torte

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata. 

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.