24/05/2022

Brada

Ne postoji žena koja želi dvostruku bradu. No, nažalost, tonus lica i gravitacijske sile s godinama lice vuku prema dolje. Prvo što primjećujemo je gubitak linije brade.

Glavni razlozi nastajanja dvostruke brade:

👉 1. STAGNACIJA LIMFE 

Prvi znakovi stagnacije limfe u tijelu vidljivi su na vratu gdje su važni limfni čvorovi. Oni počinju biti pretjerano opterećeni, a prvo što primjećujemo je nakupljanje tekućina u području vrata. 

👉 2. VIŠAK TJELESNE TEŽINE

Vrijeme je za pokret tijela, ali i lica. Višak kilograma stvara višak masnoća i masne jastučiće koji se prvenstveno počinju taložiti na području vrata.

Preporuka je da se krene s vježbom i promjenom načina prehrane.

👉 3. STARENJE

Starenje je prirodni proces. Godine donose pad tonusa mišića, a kao posljedicu i opuštenu kožu na vratu i licu.

👉 4. LOŠA POSTURA TIJELA

Provodite li veći dio dana u nepravilnom položaju, puno sjedite i gledate u računalo ili u mobitel, glava će vam se zarotirati prema naprijed i dolje. A upravo taj položaj u najvećoj mjeri slabi vratne mišiće.

Kako biste izbjegli daljnje procese starenja i stvaranja DVOSTRUKE BRADE, vrijeme je da aktivirate limfu i oslobodite strukture lica dubinskim rekonstruktivnim masažama i limfnom drenažom.

Nađete li malo vremena za sebe, napravit ćete prvi korak prema slobodi i zdravom tonusu lica.🦋

Za više informacija na temu prirodnog pomlađivanja lica, rezervirajte svoj Face Metamorphosis transformativni tretman lica. 

👉 Zagreb:
📞 097/683 73 73

👉 Rijeka:
📞 098/9432 654

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.