07/12/2021

Bukalna masaža: tajna ljepote Meghan Markle, Jennifer Lopez i drugih poznatih dama, dostupna u Rijeci i Zagrebu

Da li je moguće imati svjež i prirodan tonus kože i mišića lica, na potpuno neinvazivan način? Apsolutno da! Bilo da želite očuvati i osvježiti izgled lica, ili želite potpunu regeneraciju i face-lifting s dugoročnim rezultatima, bukalna ili interoralna masaža pružit će vam sve to – i još više od toga, u posve novoj dimenziji tretmana lica. Sve se radi manualno, potpuno je prirodno, a rezultati nadmašuju one koje dobiva estetska kirurgija. A da je tome tako shvatile su već i brojne svjetske zvijezde, vodeća imena Hollywooda i glazbe, kao i kraljevski dvori diljem Europe.


Aya prva u Rijeci i među prvima u Hrvatskoj nudi duboko transformirajuće iskustvo bukalne masaže, danas u svijetu jedna od najnaprednije tehnike masaže lica. Naša je Damira otputovala u Pariz, gdje je učila od svjetski poznatog majstora za lice Yakova Gershkovica, koji je i osmislio ovu metodu. Nakon što je usavršila ovu inovativnu tehniku skulpturiranja lica bez igle i noža, Damira je bukalnu te skulpturalnu masažu dovela u svoj salon.


Jedinstvena metoda prirodnog lifting lica specifična je po tome što obuhvaća ne samo rad na površinskoj strani lica već i unutarnjoj, intraoralnoj/bukalnoj, strani usne šupljine. Time se stimuliraju dublji slojevi mišićnog tkiva što rezultira face-lifting efektom bez kirurške invazivnosti, na području lica, vrata i dekoltea.


“Lice oslikava sve naše emocije, sva naša unutarnja stanja, nesklade i neravnoteže”, kaže Damira.


Bore na licu, nepravilnosti i promjene na koži lica posljedica su neprerađenih emotivnih iskustava. Face Sculpting metodom putem dubokog rada na licu slojevito otvaramo i opuštamo cjelokupnu muskulaturu i neurološki sustav lica, što posljedično uklanja stres, bore i napetosti s lica i vrata. Ova metoda je savršena za sve vas koji želite očuvati i poštovati ljepotu, zdravlje i sjaj svoje kože na potpuno prirodan način.


Kako izgleda tretman?


Tretman se izvodi na specifičan način, koji zahtjeva duboku prisutnost i posvećenost terapeuta. Sastoji od dva dijela:
• skulpturalni segment vam oblikuje i konturira mišiće lica izvana
• intraoralni dio, tretiramo mišiće bukalne sluznice (ovaj dio tretmana se izvodi u rukavicama)

Koji su rezultati bukalne masaže?


• otklanja dubinske napetost lica i vrata
• stimulira limfnu drenažu i protok krvi i kisika što potiče proizvodnju prirodnog kolagena
• poboljšava opći tonus mišića lica
• smanjuje nastajanje bora
• reducira natečene i tamne sjene oko očiju
• poboljšava teksturu kože
• pomaže otpuštanju psiho emocionalnih blokada često povezanim sa dugogodišnjim stresom.
• otpušta napetost povezanu sa tmz sindromom.
• pomaže kod neuroloških problematika na licu.


Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, iako ćemo vam broj dolazaka preporučiti po početnoj dijagnozi kože, stanja lica i cilju koji želimo postići, i na taj način raditi planski. Za optimalne rezultate, radimo seriju tretmana, šest, osam do 10, po točno određenom vremenskom razmaku. Educiramo vas o održavanju stanja, prehrana i hidratacija, uz preporuku ponavljanja tretmana nekoliko puta godišnje, sa popratnom, ciljano za vas odabranom linijom kozmetičkih proizvoda prirodne njege.


Bukalna masaža je savršena je alternativa estetskim tretmanima za sve vas koji želite prirodan i holistički pristup anti-agingu. No, odlična je podrška i za vas koji koristite filere i druge estetske metode jer poboljšava rezultat i ubrzava regeneracijski proces.


Naučite se i isprobajte ovaj čudesni tretman lica!

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.