24/05/2022

Čemu služe serumi?

Ljepota i dodir čiste prirode 🌙🐚🦋

Za mladolik i njegovan izgled kože nije vam potrebno brdo kozmetičkih proizvoda, tajna leži u minimalizmu, masaži i dosljednosti. 

Jedno kvalitetno prirodno terapijsko ulje ili uljni serum za njegu lica čine čuda, a uz ovaj proizvod definitivno trebate uvrstiti i jednu samomasažu lica dnevno. To vam treba biti redovita i svakodnevna praksa, ono kao kada perete zube. Jednostavno, redovita navika i ženstveni ritual bez kojeg ne izlazite iz kuće. ❤

Face Metamorphosis uljni serum svojim bogatim prirodnim sastojcima podržava zdravlje i ljepotu kože. 

Anti-aging sastojci i bogata kombinacija vrhunskih terapeutskih sastojaka i ulja (ulje makadamije, argana i jojobe, fitoskvaleni, koenzimi, vitamini E i F, Neroli) stvaraju magiju na koži, omekšavajući je i njegujući sve bazalne slojeve kože pomoću bogatih i topivih biljnih masnoća koje dubinski hrane i vraćaju koži elasticitet, ravnotežu i život.⚖️

Želim da znate da za svaku kožu postoji savršeno ulje i savršen uljni serum, samo trebate pronaći svoju zlatnu formulu.. 

Face Metamorphosis uljni serum za masažu kreiran je kako ne bi zatvarao pore i kako bi bio  hranjiva i nježna podrška za svako lice.

Svoj čarobni serum možete naručiti ili kupiti na recepciji Aye. 

Stisnite ❤️ ako vam se sviđa. I podijelite s prijateljicama koje su pobornice prirodne ljepote. 💋

Posebne pogodnosti

Poklon bon

Iznenadite dragu osobu i darujte joj nezaboravno opuštajuće iskustvo, poklonite ‘AyA POKLON BON.

Pokloni bon

Kartica vjernosti

Cijenimo lojalnost naših klijenata nagrađujemo je AyA karticom vjernosti. Zatražite svoju AyA karticu vjernosti i prilikom svakog dolaska sakupljajte pečate. Svaki osmi dolazak dobivate tretman na kuću – 50% popusta.

Teme mjeseca

Svakog mjeseca za vas pripremamo svježu beauty temu po povoljnim cijenama. Iskoristite promotivnu ponudu i rezervirajte svoj termin. ❤

Rezervacija termina

Beauty paketi

Iskoristite fantastične pogodnosti ‘AyA Beauty paketa kreiranih na osnovu odličnih rezultata i povratnih informacija naših klijenata.

AyA paketi

Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.